Home / Odilia Kerkhoven
Home / Odilia Kerkhoven

Odilia Kerkhoven

Brand & Communication Superstar

Tijdens de afstudeerperiode van mijn HBO opleiding Business Innovation heb ik een mooie opdracht bij Footprint uitgevoerd omtrent werkgeluk en talentontwikkeling. Nadat ik deze opdracht en hiermee ook mijn studie succesvol afgerond heb, ben ik bij Footprint blijven werken.

Bij Footprint combineer ik mijn liefde voor ontwerpen en communicatie in de toffe functie Brand and Communication Superstar bij Footprint. Ik ben verantwoordelijk voor het creĆ«ren van content voor de social media kanalen en de website. Daarnaast zorg ik voor visuele ondersteuning van alle marketinguitingen en houdt ik me ook nog eens bezig met de persoonlijke ontwikkeling van het personeel. Een mooie functie waarin ik mezelf kan ontwikkelen tot communicatie- en brandingexpert. Naast mijn werk bij Footprint ben ik bezig met de afrondende fase van de opleiding Communication and Information Sciences, en ben ik ondernemer. Ik heb mijn eigen designbedrijf Odilia Design, waar ik logo’s en branding ontwerp voor groeiende ondernemers.

Door mijn werk bij Footprint te combineren met mijn studie en onderneming, hoop ik in de toekomst nog meer te kunnen bijdragen aan de voetafdruk die het personeel bij onze klanten achterlaat.

Sharon van de Ven

Office Manager

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam bij Footprint. Vanuit mijn vorige baan, waar Jos mijn baas was ben ik hier terecht gekomen. Zodra ik wist dat Jos e... Lees verder

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    × Stuur ons een appje!