Home / Sharon van de Ven | Customer Manager
Home / Sharon van de Ven | Customer Manager

Sharon van de Ven

Office Manager

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam bij Footprint. Vanuit mijn vorige baan, waar Jos mijn baas was ben ik hier terecht gekomen. Zodra ik wist dat Jos en Karlijn hun eigen bedrijf gingen starten, heb ik meteen door laten schemeren dat hún bedrijf hét bedrijf zou zijn waar ik wilde werken. Na dit een half jaar vanuit huis te hebben gedaan, naast mijn andere baan, kon ik 1 januari 2019 dan ook officieel het kantoor bemannen.

Ik houd, of hield me bezig met het office management. Nu is dat een nogal wijds begrip, maar het houd vooral in dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor backoffice zaken. Daarnaast doe ik ook de event-planning, ondersteuning van nieuwe medewerkers en zelfs waar nodig een interim-project tussendoor. Vanaf september ga ik me daarnaast meer bezig houden met het Factory gedeelte. Officieel zou dit onder de functieomschrijving sales medewerker kunnen vallen, maar dit is niet hoe het voor ons voelt. Ik ben namelijk helemaal geen gladde verkoopster, ik wil graag mensen helpen en vind het dan ook super leuk om meer mensen te gaan werven voor de Factory. Dat is wat het ook passend bij Footprint maakt, we willen geen klanten werven met gladde praatjes en loze beloften. Dus laten we het voor nu accountmanagement noemen. De komende periode ga ik dus mijn uiterste best doen om zo veel mogelijk mensen te spreken en te kijken waar wij ondersteuning kunnen bieden.

Odilia Kerkhoven

Brand & Communication Superstar

Tijdens de afstudeerperiode van mijn HBO opleiding Business Innovation heb ik een mooie opdracht bij Footprint uitgevoerd omtrent werkgeluk en tale... Lees verder

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    × Stuur ons een appje!