Home / Business Flow
Home / Business Flow

Optimalisatie van bedrijfsprocessen

Met Lean Business Analisten en Agile Projectmanagers

Wil jij efficiënter en goedkoper jouw business runnen? Vraag vandaag nog de demo aan!

Het optimaliseren van processen is voor veel bedrijven een struikelpunt. Onze Business Scan helpt je om stappen te zetten naar efficiënte processen én financiële groei. Met een kort, helder rapport krijg je inzicht in je bedrijfsprocessen, waarna je samen met een adviseur een plan maakt om deze processen opnieuw en optimaal in te vullen. Zo kun jij nóg beter jouw business runnen!

Procesoptimalisatie - 4 V's

 

Footprint Business Flow helpt met het op gang brengen van positieve verandering. Van begin tot eind. Dit doen we vanuit onze ruime ervaring met financieel-administratieve processen en met een team van Lean opgeleide Business Analisten en Agile Projectmanagers. Klik ‘Demo aanvragen’ bovenaan deze pagina om een gratis en vrijblijvende quickscan aan te vragen.

 

 


Met ruime financieel-administratieve ervaring en een team van Lean opgeleide Business Analisten en Agile Projectmanagers professionaliseert Business Flow jouw bedrijf op een manier die voorheen alleen toegankelijk was voor corporates.

 

 • euro_symbol

  100% terugverdiengarantie

  Optimaliseer je business en verdien je investering nog hetzelfde jaar volledig terug. Efficiënt voor je business en je portemonnee.

 • account_tree

  Procesoptimalisatie

  Til jouw bedrijf naar een hoger niveau door jouw processen optimaal in te richten. Zo bespaar je tijd en geld en kun jij je weer focussen op je core-business

 • search

  Ultrakort rapport

  In een kort, visueel rapport krijg je overzicht in hoe jij je bedrijfsprocessen kunt verbeteren. Geen jargon en geen poespas, wél concrete actiepunten.

Verkennen

Na een gratis en vrijblijvende quickscan weet je direct of het voor jouw bedrijf waardevol is om de processen in kaart te laten brengen. Met een grondige procesanalyse is het voor je bedrijf duidelijk welke bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden.

Verbeteren

Business Flow brengt de verbeterpunten in kaart en brengt een heldere prioritering aan. Zo wordt direct duidelijk op welke manier jouw bedrijf de meeste waarde kan creëren met de minst mogelijke inspanningen.

Verankeren

Of het nu gaat om mensen, processen, systemen, of wat dan ook, Business Flow helpt je bedrijf met het doorvoeren van de verandering. Terwijl de verandering doorgevoerd wordt, kunnen onze finance interimmers extra handen bieden. Zo worden jouw medewerkers meegenomen in de verandering terwijl de dagelijkse werkzaamheden onverstoord doorgaan.

Verzorgen

Om een organisatie succesvol te veranderen, kunnen de veranderingen niet aan het lot overgelaten worden. Of het nu gaat om heldere procesbeschrijvingen, duidelijke werkinstructies of trainingen, Business Flow zorgt ervoor dat jouw bedrijf optimaal gaat profiteren van de doorgevoerde veranderingen.

Quickscan

Met een gratis en vrijblijvende Quickscan weet je direct waar je aan toe bent. Loont het de moeite om bedrijfsprocessen onder handen te nemen? Wat kan Business Flow voor jou betekenen? Hoe nu verder? Deze vragen worden allemaal beantwoord met de Quickscan.

 • Inzicht in optimalisatiemogelijkheden
 • Gratis en vrijblijvend

Lean Procesanalyse

Een team van Lean opgeleide Business Analisten brengt de processen van je bedrijf inzichtelijk in kaart. Door te praten met medewerkers, systemen te raadplegen en Lean-methodieken toe te passen halen we de kennis uit jouw bedrijf en vertalen deze naar bruikbare inzichten. Zo weet je na een Lean Procesanalyse meteen welke processen verbeterd kunnen worden.

 • Helder overzicht van inefficiënte processen
 • Een vast aanspreekpunt

Agile Projectmanagement

De selectie van een nieuw IT-systeem, het trainen van een team, het inrichten van vernieuwde bedrijfsprocessen… Wat de aard van het project ook is, onze Agile opgeleide projectmanagers weten elk project in goede banen te leiden.

 • Van begin tot eind inzicht in het verandertraject
 • Regelmatige evaluatiemomenten
 • Een vast aanspreekpunt

Low-code applicatieontwikkeling

Business Flow kan snel en voordelig maatwerkapplicaties ontwikkelen met het low-code platform Zoho Creator. Door onze ervaring met het ontwikkelen van low-code bedrijfsapps, kan Footprint (onderdelen van) uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen en automatiseren met laagdrempelige tools.

 • Applicatie op maat
 • Snelle ontwikkeling
 • Regelmatige evaluatiemomenten
 • Een vast aanspreekpunt

Business Intelligence

Business Flow helpt je bedrijf om data te ontsluiten en gemakkelijk te visualiseren. Zo kunnen de gegevens van je bedrijf omgezet worden in waardevolle informatie. Dat doen we met PowerBI, dé gebruiksvriendelijke BI-tool om data inzichtelijk te maken. Daarnaast heb je met Footprint direct toegang tot finance interimmers als je hulp nodig hebt bij het vertalen van data naar inzichten.

 • Data ontsluiten en visualiseren
 • Een vast aanspreekpunt

Heldere Documentatie

Of er na implementatie behoefte is aan werkinstructies, handleidingen of procesbeschrijvingen, dat verschilt per project. Maar van één ding kun je zeker zijn: Met de documentatie van Footprint weten je medewerkers nu en in de toekomst hoe de processen in elkaar steken.

Agile Training

Onze gecertificeerde Scrummasters leiden jouw medewerkers op zodat jouw teams zo effectief en efficiënt mogelijk kunnen werken. Je medewerkers leren met onze training optimaal samenwerken en krijgen meer werk gedaan in minder tijd door het toepassen van Agile principes.

Business Flow medewerkers

Geen onderdelen gevonden

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  × Stuur ons een appje!