Home / Team Footprint / Carli Vermeer
Home / Team Footprint / Carli Vermeer

Even voorstellen...

Carli Vermeer - Accounting Professional Trainee

Maak kennis met het team van Footprint Professional Services. Elke vier weken is op deze blog een ander teamlid aan het woord. Deze keer stelt Carli Vermeer zich voor.

Carli werkt sinds eind 2018 bij Footprint in de Factory. Hier leert ze de fijne kneepjes van het financieel administratieve vak in een team van ervaren financials. Naast haar werk bij Footprint, is ze nog met tal van andere dingen in de weer. Maar dat kan Carli zelf het beste vertellen:

Carli - voorstellen“Ik ben Carli Vermeer. Ik ben 18 jaar oud en woon in Schijndel. Het afgelopen jaar heb ik mijn havodiploma behaald. Tijdens de middelbare school ben ik zeker geworden van mijn profielkeuze, ik wilde de economische richting in. Later werd het voor mij duidelijk dat ik in de richting van finance of accountancy wilde studeren.

In september 2018 kreeg ik de mogelijkheid om te beginnen bij Footprint. Deze mogelijkheid liet ik natuurlijk niet liggen. Ik wilde graag meer ervaring opdoen en ik wilde leren hoe het bedrijfsleven en het werk er in de praktijk uitzag. Tegelijkertijd ben ik begonnen aan de opleiding Finance & Control aan Avans Hogeschool in ´s-Hertogenbosch. Helaas bleek dit nog een te grote stap te zijn en ga ik komend schooljaar beginnen aan de opleiding Ad Accountancy, ook op Avans Hogeschool in ´s-Hertogenbosch.

Momenteel werk ik twee dagen per week bij Footprint. Ik werk daar in een prettige omgeving en er is altijd iemand die mij kan helpen. Ik kan goed met mijn collega’s opschieten en dat vind ik heel belangrijk. Het openbaar vervoer naar Tilburg is vanaf Schijndel ook erg gunstig. Ik werk ook bij ´t Pakhuyzz, dit is een tapasrestaurant waar ik doordeweeks en in het weekend in de bediening veel avonduren doorbreng. Oppassen doe ik ook af en toe nog als ik tijd heb.

Ik woon samen met mijn ouders en mijn jongere zusje. Thuis hebben we twee honden en een kat. Vrije tijd besteed ik vooral aan mijn vriendinnen en vriend. Ik vind het leuk om te winkelen, op stap te gaan, lekker uit eten te gaan of een terrasje te pakken. Maar ook een avondje op de bank vind ik fijn. Ik fitness één à twee keer in de week samen met vriendinnen.

Zelf heb ik een sociaal, ijverig en gedreven persoonlijkheid. Ook ben ik perfectionistisch: als ik iets wil, dan ga ik daar echt voor. Ik ben niet iemand die het er bij neer laat liggen.”

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.