Home / Team Footprint / Ivar de Rijk
Home / Team Footprint / Ivar de Rijk

Even voorstellen...

Ivar de Rijk - Junior Interim Accounting Professional bij Footprint

Ivar de Rijk - Footprint Professional Services

Maak kennis met het team van Footprint Professional Services. Elke vier weken is op deze blog een ander teamlid aan het woord. Deze keer stelt Ivar de Rijk zich voor.

Ivar begon in het najaar van 2018 bij Footprint als Junior Interim Accounting Professional en kreeg direct de kans om zijn footprint achter te laten bij zijn eerste interim-opdracht. En dat deed hij! De aanvankelijke opdracht werd uitgebreid en verlengd en zowel Ivar als de opdrachtgever waren erg tevreden. Maar toen Ivar alle achterstanden volledig weggewerkt had, werd het toch echt tijd om afscheid te nemen. Inmiddels zit Ivar op zijn tweede opdracht, waarbij hij voornamelijk bezig is met data-analyse.

Tijd om eens kennis te maken met deze ambitieuze interimmer:

Ivar tekeningMijn naam is Ivar de Rijk, ik ben 27 jaar oud en woon in Roosendaal. Van jongs af aan heb ik interesse voor muziek gehad, gezien mijn vader piano speelt. Om deze reden speel ik sinds mijn tiende viool. Daarbij heb ik stappen vooruit gezet en speel inmiddels al 10 jaar in het kamerorkest in Roosendaal. Het repertoire is voornamelijk klassiek, maar we spelen ook jazz-stukken. We spreiden onze stukken tentoon bij uitvoeringen in verzorgingstehuizen, kerken en schouwburgen. Naast mijn muzikale interesse, vind ik het ook leuk om stripverhalen te tekenen, variërend van realiteit tot cartoons (zie afbeelding hiernaast).

In deze fase van mijn leven wil ik graag verzelfstandigen en volledig meedraaien in de maatschappij. Ik heb interesse in het financiële reilen en zeilen van een organisatie. En ik krijg er energie van om een organisatie te doorgronden en om daaruit kennis te halen voor mijn eigen leven. Ik vind het leuk om in verschillende keukens te kijken en om in de financiële administratie te werken omdat dit vakgebied het hele bedrijf raakt en ik zo een soort spin in het web kan zijn. Hierom ben ik per oktober 2018 bij Footprint als interimmer aan de slag gegaan, zodat ik in het bedrijfsleven een voetafdruk kan achterlaten en mijn accounting-kennis kan verdiepen.

Trots ben ik op mijn werkzaamheden bij de eerste opdrachtgever. Binnen de eerste (korte) interim-opdracht heb ik een uitbreiding en een verlenging gekregen. Vervolgens heb ik een paar mooie resultaten neergezet die door de klant heel positief ontvangen werden.

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    × Stuur ons een appje!