Home / Factory / Afstuderen Jorg Schoenmakers
Home / Factory / Afstuderen Jorg Schoenmakers

Afstuderen op salarisadministratie

Afstudeerstage Jorg Schoenmakers

Bij Footprint hebben vorig jaar twee studenten afgestudeerd. Melvin ging aan de slag met het ontwikkelen van de dienst Business Flow, en Odilia richtte zich op de ontwikkelingsmogeijkheden van het personeel. In 2020 is de derde afstudeerder aan de slag gegaan! Jorg Schoenmakers is student Business Innovation en stort zich de komende maanden op het ontwikkelen van de salarisadministratie van Footprint. 

Kan ik Controle erover krijgen?

Nu 22 jaartjes jong, ben ik begonnen aan mijn afstudeeropdracht bij Footprint. Ik studeer Business Innovation aan de Hogeschool Avans in ’s-Hertogenbosch en wil na deze studie de master Innovation Management gaan volgen aan de TU/e. Zelf ben ik een student die er zeker van een feestje houdt, maar controle wil blijven houden over de dingen die ik doe.

Jorg Schoenmakers Pranlo Afstuderen FootprintEen van de dingen waar ik mijn gevoel van controle bij kwijt kan is de organisatie PRANLO. Dit bedrijf heb ik in 2016 opgericht met mijn compagnon Niels Vullings, waarbij wij pre-analytische urinesets produceren voor ziekenhuizen of laboratoria. Ik begrijp dat het produceren van urinesets een redelijk unicum is en niet vaak zou worden verbonden met een jongen van 22 jaar.

Door mijn vader ben ik in de wereld van pre-analytische urinesets gerold. Ik nam het laboratorium waar mijn vader werkt de last van het produceren van urinesets af en ging daarna ook andere laboratoria ontzorgen. Mijn hoofddoel van PRANLO is het leren een organisatie organisch te laten groeien. Welke verplichtingen heb ik tegenover mijn klanten? Welke stappen moet ik gaan nemen als er iets misgaat? Waar kan ik mijn klanten nog beter ontzorgen? Etc. Wanneer ik al deze vragen keer op keer kan beantwoorden terwijl PRANLO groeit, dan krijg ik het gevoel van controle.

Afstuderen bij Footprint

Met de kennis die ik door de jaren heen heb opgebouwd, is het nu aan mij om de ontwikkeling van salarisadministratie te ondersteunen bij Footprint. Een nieuwe sector voor mij waar ik niet veel kennis over heb, wat het juist zo leuk maakt.

Nu kan ik gaan testen of mijn manier van organisch willen groeien en het gevoel van controle ook mogelijk is bij het implementeren van een nieuwe dienst. Eerst ga ik uitpluizen wat ik allemaal moet verwachten bij salarisadministratie, daarna ga ik een tijdschema maken hoelang ik kwijt ben met aanbieden en implementeren van salarisadministratie bij bestaande of nieuwe klanten en dan zelf salarisadministratie uitvoeren en de knelpunten ervaren. Door dit keer op keer te blijven testen ga ik de meeste knelpunten verwerken en krijg ik mijn gevoel van controle op de afstudeeropdracht.

Bij Footprint krijg ik de ruimte om creatief te zijn, nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en leer ik nieuwe processen van administratieve werkzaamheden. Mijn ultieme doel van de afstudeeropdracht is ervaren dat door middel van intern teamwork, met ieders ingevingen, een werkende nieuwe dienst kan worden aangeboden in een half jaar.

Dat noem ik controle.

De plannen na mijn afstudeeropdracht heb ik in de eerste alinea een beetje kort toegelicht, maar zoals verwacht is het dus het blijven testen van mijn eigen controle op steeds moeilijkere vraagstukken. Deze vraagstukken ga ik graag opzoeken bij organisaties zoals bijvoorbeeld Philips. Hier kan ik mijn interesse voor de gezondheidszorg zeker kwijt en kan ik mijn eigen kwaliteiten blijven testen.

U kunt meer over mij te weten komen door op de onderstaande link te klikken. Voeg mij gerust toe aan uw netwerk en mogelijk kan ik iets voor u in de toekomst betekenen.

https://www.linkedin.com/in/jorg-schoenmakers-aaa742153/

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    × Stuur ons een appje!