Home / Team Footprint / Kevin Blummel stelt zich voor
Home / Team Footprint / Kevin Blummel stelt zich voor

Even voorstellen...

Kevin Blummel - Junior Accounting Professional

Maak kennis met het team van Footprint Professional Services. Deze keer stelt Kevin Blummel zich voor. Voetballiefhebber in hart en nieren en een van de eerste Footprinters. Hij timmert hard aan de weg met al drie interimopdrachten achter de rug! We geven deze jonge Footprinttopper het woord:

Mijn naam is Kevin Blummel, 23 jaar oud en woon in Sint-Michielsgestel. Ik ben de zoon van René en Miranda. Daarnaast heb ik een tweelingzusje (Amy) en een broertje (Robin).

Voetbal loopt als een rode draad door mijn leven. Zo voetbal ik zelf vanaf de jeugd bij de lokale voetbalvereniging en ga ik van kleins af aan naar mijn favoriete club, PSV! Van laatstgenoemde bezoek ik (bijna) iedere thuis- en uitwedstrijd en worden de Europese wedstrijden ook niet overgeslagen. De rest van mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn vrienden. Regelmatig plannen we een activiteit waarbij we eigenlijk altijd in de kroeg eindigen. Mijn weekenden zijn dan ook vaak goed vol gepland met leuke dingen.

Kevin FootprintAl snel op de middelbare school wist ik welke profielkeuze het beste bij mij paste. Ondanks mijn matige resultaten voor Natuurkunde, dacht mijn Natuurkunde docent dat ik voor ‘zijn’ profielkeuze zou gaan. Zelf was ik er al snel achter dat een economische richting beter bij mij zou passen. Dit bleek een goede keuze die bevestigd werd toen ik begon aan de opleiding Bedrijfseconomie aan de Avans in ’s-Hertogenbosch. Helaas haalde ik mijn propedeuse niet in een jaar omdat ik één vak niet gehaald had. Begin 2018 heb ik de opleiding Bedrijfseconomie volledig afgerond en ben ik afgestudeerd. Nog voordat dit het geval was, werd ik aangenomen bij Footprint.

Anderhalf jaar later werk ik nog steeds met veel plezier voor Footprint. Vanwege de gezellige collega’s en de leuke werkzaamheden zal dit nog wel een tijd zo blijven!

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    × Stuur ons een appje!