Home / Team Footprint / Maak kennis met Lars
Home / Team Footprint / Maak kennis met Lars

Maak kennis met Lars

Wie is die Footprinter?

Graag laten wij onze volgers kennis maken met het team van Footprint. Deze keer maak je kennis met niemand minder dan Lars Verbeek. Deze leergierige Opijnenaar is al iets meer dan een half jaar Footprinter en heeft zijn eerste interim opdracht alweer achter de rug! Hij stelt zich graag aan jullie voor: 

Hoi! Mijn naam is Lars Verbeek, 24 jaar en woonachtig in het Gelderse Opijnen. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek of ik kijk een mooie serie of film. Op het moment ben ik ongeveer zeven maanden in dienst bij Footprint als Interim Accounting Professional. Dankzij een oud leidinggevende ben ik terecht gekomen bij Footprint. Hij kende Jos en stelde mij aan hem voor.

Al vroeg in het leven werd mij duidelijk dat de wereld van Finance voor mij de juiste route zou zijn. Op de middelbare school waren er namelijk maar twee vakken waar ik standaard vooruit liep, dat waren wiskunde en economie. Na het behalen van mijn middelbareschooldiploma heb ik de versnelde opleiding Bedrijfsadministratie gevolgd waarna ik doorgestroomd ben naar de HBO opleiding Bedrijfseconomie. Tijdens mijn studententijd heb ik het altijd belangrijk gevonden om naast de theorie veel aandacht te besteden aan de praktijk. Daarom heb ik altijd geprobeerd om naast mijn school te werken. Hetzij in de vorm van drie stages op zowel MBO als HBO, vakantiewerk bij de Efteling of een bijbaantje bij de Coop. Dankzij deze ervaring heb ik een goede basis in de Finance kunnen opbouwen. Nu de basis ligt, vind ik het belangrijk om te blijven leren en te blijven zoeken naar de uitdaging. Dit probeer ik te bereiken via de detachering. Als interimmer zie ik de kans om verder te groeien als Financial. Footprint helpt mij hierbij door persoonlijke begeleiding, hulp bij het vinden van die uitdagende opdracht en daarnaast bieden ze interne leerzame uitdagingen aan in de vorm van projecten en bijeenkomsten. Een voorbeeld hiervan is het opstellen van een CRM systeem voor Footprint. Natuurlijk is er bij Footprint naast werk ook altijd ruimte voor een lolletje. Zo worden er bijeenkomsten georganiseerd waar de interimmers fijn kunnen bijpraten.

Sinds vorige week heb ik mijn eerste interim opdracht voor Footprint achter de rug. Als Cash Officemedewerker bij Jumbo Supermarkten heb ik een uitdagende kans gekregen om een leerzaam inkijkje te mogen nemen in Nederlands mooiste supermarktketen.

Nu ben ik op zoek naar mijn volgende interim opdracht. Heeft u een uitdagende opdracht binnen Finance of Control, twijfel dan niet om contact op te nemen. Ik help u graag! Tel: +316 3381 4659 Mail: lars@footprint-services.nl

 

Lars Verbeek

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.