Home / Annee Stam – Partner Footprint
Home / Annee Stam – Partner Footprint

Annee Stam - Prosolic

Partner

Mijn naam is Annee Stam en ik ben mede-eigenaar en Business Consultant bij Prosolic B.V.. Prosolic is een dienstverlener voor applicatieontwikkeling, procesautomatisering en business intelligence. Wij zien bij bedrijven een sterke behoefte aan procesautomatisering en het omzetten van data naar inzichten. Als gecertificeerd Zoho-partner zijn we in staat om hoogwaardige automatiseringsoplossingen te ontwikkelen en te implementeren.

Dankzij onze ruime ervaring met procesanalyses en applicatieontwikkeling helpen wij bedrijven met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, van begin tot eind. Ook bieden wij ondersteuning bij het uitvoeren van data-analyses. Onze ervaren adviseurs hebben een bedrijfskundige en financiële achtergrond. Dit stelt ons in staat om processen te doorgronden en met behulp van Zoho om te zetten naar passende software. Ook hebben wij ruime kennis van andere software in de markt en zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door transparantie, ondernemerschap en innovatie. De sleutelwoorden voor een succesvolle samenwerking. Zoho transformeert organisaties met software waar elk bedrijfsproces mee beheerd kan worden. De bekendste applicaties van Zoho zijn Zoho CRM en Zoho Creator.

Met Zoho CRM wordt het gehele proces van lead tot klant gestroomlijnd. Dashboards en rapportages worden naar wens ingericht. Zo kunnen bedrijven de data uit het CRM-systeem gebruiken om verfijnde analyses te maken en inzichten te verkrijgen in hun verkoopproces.

Met Zoho Creator ontwikkelt Prosolic maatwerkapplicaties waarmee bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis van Deluge, de programmeertaal van Zoho. Door deze kennis zijn wij in staat om geavanceerde maatwerkapplicaties te ontwikkelen met optimaal gebruiksgemak en hoogwaardige procesautomatisering. Met Zoho Creator kan in korte tijd een maatwerkapplicatie ontwikkeld worden met minimaal programmeerwerk. Dit leidt tot snellere ontwikkeltrajecten en lagere kosten ten opzichte van traditionele IT-oplossingen. Systemen horen aan uw bedrijfsprocessen aangepast te worden, niet andersom. Zoho Creator maakt dat mogelijk.

Meer weten over Prosolic? Check dan de website of LinkedIn.

 

 

Waarom Annee onderdeel is van ons partnernetwerk, vertelt Jos van den Bersselaar, Managing Partner van Footprint:

Via Annee hebben we enkele jaren geleden kennis gemaakt met low-code automatisering. Als controlerend accountant (RA) kreeg hij steeds meer het gevoel dat hij organisaties echt wilde helpen, iets wat ook één van de redenen was om Footprint te starten. Annee is zich gaan toeleggen op low-code automatisering in ZoHo, waarmee hij op een laagdrempelige  manier de processen van het bedrijf kan automatiseren en altijd op de manier die de ondernemer wil. Voor ons een ontzettend sterke optie om aan te bieden bij onze klanten.

 

Odilia Kerkhoven - Studio Oda

Partner

Mijn naam is Odilia Kerkhoven en ik ben ontwerper bij Studio Oda. Vanuit Studio Oda ontwerp ik logo’s en huisstijlen, help ik groeiende ondernemers met hun branding en maak ik illustraties. Met een sterk merk creëer je namelijk herkenbaarheid en vertrouwen; zodat jij als ondernemer de leukste klanten aanspreekt!

Met een persoonlijke aanpak ga ik vol energie aan de slag met mijn klanten. Het is zo tof om het te hebben over de passie van een ondernemer en daar vorm aan te geven! Centr... Lees verder

Edwin van der Linden - BaseCamp Solutions B.V. / Dutch Sherpas B.V.

Partner

BaseCamp Solutions B.V. (“ BCS”) is een onafhankelijke organisatie gericht op het beter maken en het gezond houden van organisaties. BCS ontzorgt haar klanten proactief op het gebied van inkoop en operationeel facilitair en vastgoedbeheer. Dit zijn voor bedrijven vaak geen kerntaken waardoor ze niet optimaal worden ingevuld en uitgevoerd. Wij geven er een professionele, persoonlijke en structurele invulling aan en zorgen zo voor kwaliteit en continuïteit. Via onze servicedesk zijn wij bereikbaar en helpen wij onze klanten graag actief verder... Lees verder

Délon Vielvoye - Forward Advocaten

Partner

Forward Advocaten bestaat uit betrouwbare advocaten met een stevig karakter en flinke dosis ervaring! Wij helpen bedrijven & ondernemers deskundig en adequaat verder bij juridische vraagstukken. Dit doen we met gepassioneerde specialisten, die stevig in hun schoenen staan en transparant handelen vanuit specifieke branchekennis.

Naast het feit dat we u verder helpen en zaken niet loslaten voordat ze zijn opgelost, zorgen we op meerdere manieren voor verbinding. Zo brengen we ... Lees verder

Rik Dobbelsteen - Noppa Solutions & Consultants

Partner

Noppa Solutions & Consultants | Boosting Business Productivity 

De digitale revolutie is niet tegen te houden. Laat je niet afschrikken door deze revolutie, maar omarm het. Noppa Solutions & Consultants staat organisaties bij om efficiënter en effectiever te werken met cloud oplossingen, zoals Office 365. Noppa Solutions & Consultants gaat in gesprek met de medewerkers, om de processen en procedures in kaart te brengen. Wij focussen op de mens en de organisatie. De digitale applicaties en platformen zien wij als ondersteuning van de medewerker en... Lees verder

Daniëlle Toelen - DT Coaching & Personeelsadvies

Partner

DT Coaching & Personeelsadvies

DT Coaching & Personeelsadvies is er voor de kleine tot middelgrote werkgevers, die behoefte hebben aan ondersteuning en advies op het gebied van Personeel & Organisatie (P&O), Arbeidsrecht en ziekteverzuimbegeleiding in de ruimste zin van het woord.

Daarnaast ondersteunt DT Coaching & Personeelsadvies particuliere klanten en medewerkers binnen bedrijven, die individuele aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken bij o.a. loopbaanbegeleiding, coaching, beroepskeuze, outplacement, werving & selectie en reïntegrati... Lees verder

Dirk Bullens - Assurie

Partner

Assurie richt zich op verzekeringsadvies, -bemiddeling en -beheer voor ondernemers met behoefte aan vakmanschap. Met ruim 25 jaar ervaring in advisering op gebied van verzekerbare en niet verzekerbare ondernemersrisico’s werkt Dirk Bullens pro-actief, accuraat en klantgericht.

De manier waarop ambachtslieden hun vak uitoefenen zijn voor Assurie een belangrijke inspiratiebron. Graag neem ik, Dirk Bullens, u mee in het ambacht in verzekeringsadvies volgens Assurie.

 

Menselijke maat

Assurie streeft naar een maximum in plaats van e... Lees verder

Rene de Laat - Sundial Solutions

Partner

Een duurzaam resultaat behaal je samen. Met elkaar ga je uitdagingen aan, pak je problemen op en ga je met verandering om. Vanuit de talenten, ervaringen en motivatie van je teamleden wordt de verbinding tussen de klant, het bedrijf en de medewerker geoptimaliseerd. Sundial Solutions biedt drie oplossingen om samen tot een duurzaam resultaat te komen.

Interim Management

Ik ontzorg bij een tijdelijke capaciteitsvraag, verander- en transformatietrajecten en andere projectmatige vraagstukken. Realisatie van gestelde doelen is hierbij absoluut de basis. Tegelijker... Lees verder

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.