Home / Edwin van der Linden – Partner Footprint
Home / Edwin van der Linden – Partner Footprint

Edwin van der Linden - BaseCamp Solutions B.V. / Dutch Sherpas B.V.

Partner

BaseCamp Solutions B.V. (“ BCS”) is een onafhankelijke organisatie gericht op het beter maken en het gezond houden van organisaties. BCS ontzorgt haar klanten proactief op het gebied van inkoop en operationeel facilitair en vastgoedbeheer. Dit zijn voor bedrijven vaak geen kerntaken waardoor ze niet optimaal worden ingevuld en uitgevoerd. Wij geven er een professionele, persoonlijke en structurele invulling aan en zorgen zo voor kwaliteit en continuïteit. Via onze servicedesk zijn wij bereikbaar en helpen wij onze klanten graag actief verder.

Via de onderstaande Camp oplossingen bieden wij structurele, flexibele, professionele, efficiënte en passende totaaloplossingen die onze klanten effectief ontzorgen. Hierdoor zijn de klanten in staat om meer te doen met minder, wij helpen klanten actief bij het realiseren van hun ambities en doelstellingen.

 

Onze specialisatie in serviceoplossingen:

 1. Base Camp – Inkoop als een service (flexibele structurele inkoop oplossingen)
  Voor een vast bedrag per maand nemen wij de gehele integrale inkoop of een deel ervan van u over. Wij zorgen voor structuur (organisatie, systeem en processen), kwaliteit (contractbeheer, vastleggen van verplichtingen, leveranciersbeheer, juist inkopen), continuïteit (service desk en vaste contactpersonen) en resultaat (meer voor minder)
 2. Facility Camp – Facilitair, vastgoedbeheer & facilitaire inkoop als een service.
  Wij ontzorgen de klant op operationeel facilitair en inkoopgebied. Via onze servicedesk heeft u een centraal aanspreekpunt voor al u vragen, klachten, wensen, informatie en storingen. via onze gestructureerde en standaar aanpak (inclusief systeemoplossing) zorgen wij dat u inzicht en grip krijgt in wat er speelt, dat al de operationele en beheerzaken adequaat zijn geregeld en worden uitgevoerd en dat de kosten en risico’s worden gereduceerd. Wij helpen u graag uw facilitaire dienstverlening te verbeteren en slim te maken.
 3. ICT Camp – ICT Inkoop (exploitatie & investeringen) als een service.
  Met dit product richten wij ons specifiek op de zorg. Via onze ICT inkoopspecialisten zorgen wij voor professionele ICT-inkoop projectsupport, proactieve adviezen over hoe zaken verder te verbeteren en zorgen wij voor een kwalitatief juiste deal, een ‘teken klaar’ ICT-contract en tevreden klanten
 4. Dutch Sherpas
  Verder hebben we als BCS een dochter onderneming Dutch Sherpas, die organisatie helpt met het implementeren, inrichten en optimaliseren van de backoffice processen en met name de Purchase to Pay (P2P) processen. P2P staat voor de keten van beheer contracten, aanvragen (uit contracten), goedkeuren, bestellen (inkopen), binnen melden, factuurafhandeling en matching. Wij zorgen via onze aanpak voor een kwalitatieve verbeterslag, grip en controle op kosten, compliance op processen, directe besparingen en door het inrichten van effectieve processen dat u medewerkers vrijspeelt voor andere (belangrijkere) taken! Wij begeleiden uw organisatie graag naar een professionele backoffice procesomgeving tegen lagere jaarlijkse kosten.

Bent u op zoek naar een kritische en professionele partner die doet wat hij belooft en daadwerkelijk toegevoegde waarde levert neem dan contact met mij op.

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring binnen de wereld van inkoop en facilitair. Hierbij heb ik gewerkt voor verschillende toonaangevende internationale organisaties en was verantwoordelijk voor het opbouwen en managen van de (wereldwijde) inkoop en facilitaire organisaties.

Ik ben een positief mens en een pragmatische leider met een duidelijke en realistische visie.  Uitdagingen ga ik niet uit de weg, denk in kansen en zoek altijd naar verbeteringen. Mijn kracht ligt o.a. in het bouwen van teams en ik help mensen graag om verder te groeien. Ik ben pro-actief, resultaat en klantgericht en heb een no nonsens mentaliteit. Daarnaast ben ik ondernemend, gedreven, een kritische en uitdagende gesprekspartner die het beste wil voor zijn klanten en zijn mensen. Voor mij vormen mensen de sleutel naar succes.

Jos van den Bersselaar, Managing Partner van Footprint vertelt over Edwin als partner van Footprint:

Inkoop is een vak apart. En het proces hierbij ligt vaak heel gevoelig in een organisatie. Voor ons brengt Edwin met zijn team hierin een ideale mix van een menselijke benadering naar de interne organisatie en een professioneel proces naar externen. Met jaren ervaring garandeert hij hiermee een kostenbesparing op leveranciers en een hoge interne tevredenheid. Dit alles doet Edwin met Basecamp op een manier die bij ons past: resultaatgericht, efficiënt (op afstand) en heel servicegericht.

Odilia Kerkhoven - Studio Oda

Partner

Mijn naam is Odilia Kerkhoven en ik ben ontwerper bij Studio Oda. Vanuit Studio Oda ontwerp ik logo’s en huisstijlen, help ik groeiende ondernemers met hun branding en maak ik illustraties. Met een sterk merk creëer je namelijk herkenbaarheid en vertrouwen; zodat jij als ondernemer de leukste klanten aanspreekt!

Met een persoonlijke aanpak ga ik vol energie aan de slag met mijn klanten. Het is zo tof om het te hebben over de passie van een ondernemer en daar vorm aan te geven! Centr... Lees verder

Annee Stam - Prosolic

Partner

Mijn naam is Annee Stam en ik ben mede-eigenaar en Business Consultant bij Prosolic B.V.. Prosolic is een dienstverlener voor applicatieontwikkeling, procesautomatisering en business intelligence. Wij zien bij bedrijven een sterke behoefte aan procesautomatisering en het omzetten van data naar inzichten. Als gecertificeerd Zoho-partner zijn we in staat om hoogwaardige automatiseringsoplossingen te ontwikkelen en te implementeren.

Dankzij onze ruime ervaring met procesanalyses en applicatieontw... Lees verder

Délon Vielvoye - Forward Advocaten

Partner

Forward Advocaten bestaat uit betrouwbare advocaten met een stevig karakter en flinke dosis ervaring! Wij helpen bedrijven & ondernemers deskundig en adequaat verder bij juridische vraagstukken. Dit doen we met gepassioneerde specialisten, die stevig in hun schoenen staan en transparant handelen vanuit specifieke branchekennis.

Naast het feit dat we u verder helpen en zaken niet loslaten voordat ze zijn opgelost, zorgen we op meerdere manieren voor verbinding. Zo brengen we ... Lees verder

Rik Dobbelsteen - Noppa Solutions & Consultants

Partner

Noppa Solutions & Consultants | Boosting Business Productivity 

De digitale revolutie is niet tegen te houden. Laat je niet afschrikken door deze revolutie, maar omarm het. Noppa Solutions & Consultants staat organisaties bij om efficiënter en effectiever te werken met cloud oplossingen, zoals Office 365. Noppa Solutions & Consultants gaat in gesprek met de medewerkers, om de processen en procedures in kaart te brengen. Wij focussen op de mens en de organisatie. De digitale applicaties en platformen zien wij als ondersteuning van de medewerker en... Lees verder

Daniëlle Toelen - DT Coaching & Personeelsadvies

Partner

DT Coaching & Personeelsadvies

DT Coaching & Personeelsadvies is er voor de kleine tot middelgrote werkgevers, die behoefte hebben aan ondersteuning en advies op het gebied van Personeel & Organisatie (P&O), Arbeidsrecht en ziekteverzuimbegeleiding in de ruimste zin van het woord.

Daarnaast ondersteunt DT Coaching & Personeelsadvies particuliere klanten en medewerkers binnen bedrijven, die individuele aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken bij o.a. loopbaanbegeleiding, coaching, beroepskeuze, outplacement, werving & selectie en reïntegrati... Lees verder

Dirk Bullens - Assurie

Partner

Assurie richt zich op verzekeringsadvies, -bemiddeling en -beheer voor ondernemers met behoefte aan vakmanschap. Met ruim 25 jaar ervaring in advisering op gebied van verzekerbare en niet verzekerbare ondernemersrisico’s werkt Dirk Bullens pro-actief, accuraat en klantgericht.

De manier waarop ambachtslieden hun vak uitoefenen zijn voor Assurie een belangrijke inspiratiebron. Graag neem ik, Dirk Bullens, u mee in het ambacht in verzekeringsadvies volgens Assurie.

 

Menselijke maat

Assurie streeft naar een maximum in plaats van e... Lees verder

Rene de Laat - Sundial Solutions

Partner

Een duurzaam resultaat behaal je samen. Met elkaar ga je uitdagingen aan, pak je problemen op en ga je met verandering om. Vanuit de talenten, ervaringen en motivatie van je teamleden wordt de verbinding tussen de klant, het bedrijf en de medewerker geoptimaliseerd. Sundial Solutions biedt drie oplossingen om samen tot een duurzaam resultaat te komen.

Interim Management

Ik ontzorg bij een tijdelijke capaciteitsvraag, verander- en transformatietrajecten en andere projectmatige vraagstukken. Realisatie van gestelde doelen is hierbij absoluut de basis. Tegelijker... Lees verder

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.