Home / Partner Odilia Kerkhoven
Home / Partner Odilia Kerkhoven

Odilia Kerkhoven - Studio Oda

Partner

Mijn naam is Odilia Kerkhoven en ik ben ontwerper bij Studio Oda. Vanuit Studio Oda ontwerp ik logo’s en huisstijlen, help ik groeiende ondernemers met hun branding en maak ik illustraties. Met een sterk merk creëer je namelijk herkenbaarheid en vertrouwen; zodat jij als ondernemer de leukste klanten aanspreekt!

Met een persoonlijke aanpak ga ik vol energie aan de slag met mijn klanten. Het is zo tof om het te hebben over de passie van een ondernemer en daar vorm aan te geven! Centraal in mijn aanpak staan de kernwaarden van de ondernemer. Wat drijft iemand, wat is hun visie, wat willen ze bijdragen aan het leven van hun klanten? Met mijn ontwerpen en branding strategie wil ik verbinding maken met de doelgroep van mijn klanten, om zo de juiste boodschap over te dragen en authentieke connecties te maken.

Branding

Een sterke branding maakt dat jij onderscheidend bent ten opzichte van anderen. Met een unieke branding creëer je een merk dat herkenbaar en betrouwbaar is voor jouw klanten. Ze zien meteen waar jij voor staat en al jouw uitingen zijn direct herkenbaar. Bij het ontwikkelen van een huisstijl en branding is het is belangrijk dat de juiste teksten, kleuren en vormen gekozen worden voor een merk. Ronde vormen hebben andere associaties dan hoekige vormen. Dat geldt ook voor kleur. Rood wordt geassocieerd met kracht en liefde, terwijl blauw wordt geassocieerd met vertrouwen en kalmte. Ook ga ik samen met jou aan de slag om de juiste teksten te kiezen voor je bedrijf. De kernwaarden van jou en je business vormen de basis van je branding. Wat wil jij uitstralen? En hoe kun je dat inzetten?

Samen gaan we brainstormen over jouw kernwaarden en op welke manier we deze kunnen verwerken in jouw branding en huisstijl. Een passende branding is het middel waarmee je jouw eigenheid als ondernemer met de wereld deelt. En daar help ik je graag bij!

Illustraties

Illustraties versterken een merk visueel en je kunt ze zowel online als offline gebruiken. Ik maak zakelijke illustraties voor op websites en sociale media, en portretillustraties voor zakelijk en privégebruik. Illustraties worden uiteraard gemaakt in de huisstijl van de onderneming en in de passende illustratiestijl.

Branding & communicatie bij Footprint

Sinds juni 2019 verzorg ik de branding en communicatie van Footprint, met veel plezier! Ik zorg ervoor dat in alle uitingen op sociale media de Footprintkleuren, de vormen en de tone-of-voice consistent worden doorgevoerd. Ik schrijf blogs, ik ontwerp en schrijf de content op sociale media en de nieuwe landingspagina’s.

Mocht je eens willen sparren over jouw branding en huisstijl, illustraties of een website voor jouw bedrijf, stuur dan een mail naar hello@studio-oda.com. Op mijn website kun je ook het contactformulier invullen.

Volg me op Instagram en ik link erg graag met je op LinkedIn!

Mijn volledige portfolio en aanbod kun je vinden op www.studio-oda.com

 

Logo Studio Oda

 

Annee Stam - Prosolic

Partner

Mijn naam is Annee Stam en ik ben mede-eigenaar en Business Consultant bij Prosolic B.V.. Prosolic is een dienstverlener voor applicatieontwikkeling, procesautomatisering en business intelligence. Wij zien bij bedrijven een sterke behoefte aan procesautomatisering en het omzetten van data naar inzichten. Als gecertificeerd Zoho-partner zijn we in staat om hoogwaardige automatiseringsoplossingen te ontwikkelen en te implementeren.

Dankzij onze ruime ervaring met procesanalyses en applicatieontw... Lees verder

Edwin van der Linden - BaseCamp Solutions B.V. / Dutch Sherpas B.V.

Partner

BaseCamp Solutions B.V. (“ BCS”) is een onafhankelijke organisatie gericht op het beter maken en het gezond houden van organisaties. BCS ontzorgt haar klanten proactief op het gebied van inkoop en operationeel facilitair en vastgoedbeheer. Dit zijn voor bedrijven vaak geen kerntaken waardoor ze niet optimaal worden ingevuld en uitgevoerd. Wij geven er een professionele, persoonlijke en structurele invulling aan en zorgen zo voor kwaliteit en continuïteit. Via onze servicedesk zijn wij bereikbaar en helpen wij onze klanten graag actief verder... Lees verder

Délon Vielvoye - Forward Advocaten

Partner

Forward Advocaten bestaat uit betrouwbare advocaten met een stevig karakter en flinke dosis ervaring! Wij helpen bedrijven & ondernemers deskundig en adequaat verder bij juridische vraagstukken. Dit doen we met gepassioneerde specialisten, die stevig in hun schoenen staan en transparant handelen vanuit specifieke branchekennis.

Naast het feit dat we u verder helpen en zaken niet loslaten voordat ze zijn opgelost, zorgen we op meerdere manieren voor verbinding. Zo brengen we ... Lees verder

Rik Dobbelsteen - Noppa Solutions & Consultants

Partner

Noppa Solutions & Consultants | Boosting Business Productivity 

De digitale revolutie is niet tegen te houden. Laat je niet afschrikken door deze revolutie, maar omarm het. Noppa Solutions & Consultants staat organisaties bij om efficiënter en effectiever te werken met cloud oplossingen, zoals Office 365. Noppa Solutions & Consultants gaat in gesprek met de medewerkers, om de processen en procedures in kaart te brengen. Wij focussen op de mens en de organisatie. De digitale applicaties en platformen zien wij als ondersteuning van de medewerker en... Lees verder

Daniëlle Toelen - DT Coaching & Personeelsadvies

Partner

DT Coaching & Personeelsadvies

DT Coaching & Personeelsadvies is er voor de kleine tot middelgrote werkgevers, die behoefte hebben aan ondersteuning en advies op het gebied van Personeel & Organisatie (P&O), Arbeidsrecht en ziekteverzuimbegeleiding in de ruimste zin van het woord.

Daarnaast ondersteunt DT Coaching & Personeelsadvies particuliere klanten en medewerkers binnen bedrijven, die individuele aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken bij o.a. loopbaanbegeleiding, coaching, beroepskeuze, outplacement, werving & selectie en reïntegrati... Lees verder

Dirk Bullens - Assurie

Partner

Assurie richt zich op verzekeringsadvies, -bemiddeling en -beheer voor ondernemers met behoefte aan vakmanschap. Met ruim 25 jaar ervaring in advisering op gebied van verzekerbare en niet verzekerbare ondernemersrisico’s werkt Dirk Bullens pro-actief, accuraat en klantgericht.

De manier waarop ambachtslieden hun vak uitoefenen zijn voor Assurie een belangrijke inspiratiebron. Graag neem ik, Dirk Bullens, u mee in het ambacht in verzekeringsadvies volgens Assurie.

 

Menselijke maat

Assurie streeft naar een maximum in plaats van e... Lees verder

Rene de Laat - Sundial Solutions

Partner

Een duurzaam resultaat behaal je samen. Met elkaar ga je uitdagingen aan, pak je problemen op en ga je met verandering om. Vanuit de talenten, ervaringen en motivatie van je teamleden wordt de verbinding tussen de klant, het bedrijf en de medewerker geoptimaliseerd. Sundial Solutions biedt drie oplossingen om samen tot een duurzaam resultaat te komen.

Interim Management

Ik ontzorg bij een tijdelijke capaciteitsvraag, verander- en transformatietrajecten en andere projectmatige vraagstukken. Realisatie van gestelde doelen is hierbij absoluut de basis. Tegelijker... Lees verder

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.