Home / Dirk Bullens – Assurie
Home / Dirk Bullens – Assurie

Dirk Bullens - Assurie

Partner

Assurie richt zich op verzekeringsadvies, -bemiddeling en -beheer voor ondernemers met behoefte aan vakmanschap. Met ruim 25 jaar ervaring in advisering op gebied van verzekerbare en niet verzekerbare ondernemersrisico’s werkt Dirk Bullens pro-actief, accuraat en klantgericht.

De manier waarop ambachtslieden hun vak uitoefenen zijn voor Assurie een belangrijke inspiratiebron. Graag neem ik, Dirk Bullens, u mee in het ambacht in verzekeringsadvies volgens Assurie.

 

Menselijke maat

Assurie streeft naar een maximum in plaats van een maximaal aantal klanten. In de verzekeringspraktijk wordt de grootte van een adviesportefeuille vaak niet gemaximeerd. Taken die bij het intermediair horen te liggen, worden daarom noodgedwongen bij de klant neergelegd.

Ik vind dat dat anders moet. Assurie neemt daarom de menselijke maat als uitgangspunt.

 

Persoonlijk

Assurie gelooft in de kracht van een persoonlijke benadering. Voor alle onderdelen van onze dienstverlening. U heeft één aanspreekpunt voor inventarisatie, advies, bemiddeling en beheer. Zelfs bij schade. Zo houd ik de lijnen kort en voorkom daarmee fouten.

Ik ben uw aanspreekpunt, ben van alles op de hoogte en ga zelf direct over tot actie.

 

Focus

Of u als ondernemer een risico wilt overdragen aan een verzekeraar is aan u. U loopt immers het risico. Besluit u (een deel van) het risico af te dekken met een verzekering, dan worden de wederzijdse verplichtingen vastgelegd op papier. Een belofte in de vorm van een polis. Hoe die belofte omschreven is, bepaalt in hoeverre de polis bij schade aan uw verwachting voldoet.

De focus van Assurie ligt op het voorkomen van teleurstelling.

 

Maatwerk

Elk zakelijk verzekeringsadvies vraagt om maatwerk. De kwaliteit van dat maatwerk is voor een groot deel afhankelijk van het vakmanschap en de ervaring van de adviseur. Als ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren van ondernemers, ben ik als geen ander in staat maatwerk te leveren.

 

Om te komen tot een passend advies dienen volgens Assurie minimaal de volgende fases te worden doorlopen:

  • Kennismaking. Wie ben ik, wat doe ik en waarom?
  • Risico-inventarisatie of -analyse
  • Advies

Meer weten over de manier waarop ik adviseer, bemiddel en beheer? Kijk op www.assurie.nl

 

 

Jos van den Bersselaar, Managing Partner van Footprint, vertelt waarom Dirk onderdeel is van ons partnernetwerk:

We zijn blij en trots om een aantal pragmatische specialisten om ons heen te hebben. Dit is ontzettend belangrijk wanneer je een organisatie opstart, personeel krijgt en natuurlijk ook voor de partners iets moet regelen.

Vanuit het netwerk kwamen wij bij Dirk uit. Hij heeft Footprint geholpen met alle verzekeringen die nodig waren. Een onafhankelijke adviseur die zeer gedegen zijn opvolging doet en een goed advies geeft. Wat ons betreft echt een aanrader voor ons gehele netwerk.

 

Odilia Kerkhoven - Studio Oda

Partner

Mijn naam is Odilia Kerkhoven en ik ben ontwerper bij Studio Oda. Vanuit Studio Oda ontwerp ik logo’s en huisstijlen, help ik groeiende ondernemers met hun branding en maak ik illustraties. Met een sterk merk creëer je namelijk herkenbaarheid en vertrouwen; zodat jij als ondernemer de leukste klanten aanspreekt!

Met een persoonlijke aanpak ga ik vol energie aan de slag met mijn klanten. Het is zo tof om het te hebben over de passie van een ondernemer en daar vorm aan te geven! Centr... Lees verder

Annee Stam - Prosolic

Partner

Mijn naam is Annee Stam en ik ben mede-eigenaar en Business Consultant bij Prosolic B.V.. Prosolic is een dienstverlener voor applicatieontwikkeling, procesautomatisering en business intelligence. Wij zien bij bedrijven een sterke behoefte aan procesautomatisering en het omzetten van data naar inzichten. Als gecertificeerd Zoho-partner zijn we in staat om hoogwaardige automatiseringsoplossingen te ontwikkelen en te implementeren.

Dankzij onze ruime ervaring met procesanalyses en applicatieontw... Lees verder

Edwin van der Linden - BaseCamp Solutions B.V. / Dutch Sherpas B.V.

Partner

BaseCamp Solutions B.V. (“ BCS”) is een onafhankelijke organisatie gericht op het beter maken en het gezond houden van organisaties. BCS ontzorgt haar klanten proactief op het gebied van inkoop en operationeel facilitair en vastgoedbeheer. Dit zijn voor bedrijven vaak geen kerntaken waardoor ze niet optimaal worden ingevuld en uitgevoerd. Wij geven er een professionele, persoonlijke en structurele invulling aan en zorgen zo voor kwaliteit en continuïteit. Via onze servicedesk zijn wij bereikbaar en helpen wij onze klanten graag actief verder... Lees verder

Délon Vielvoye - Forward Advocaten

Partner

Forward Advocaten bestaat uit betrouwbare advocaten met een stevig karakter en flinke dosis ervaring! Wij helpen bedrijven & ondernemers deskundig en adequaat verder bij juridische vraagstukken. Dit doen we met gepassioneerde specialisten, die stevig in hun schoenen staan en transparant handelen vanuit specifieke branchekennis.

Naast het feit dat we u verder helpen en zaken niet loslaten voordat ze zijn opgelost, zorgen we op meerdere manieren voor verbinding. Zo brengen we ... Lees verder

Rik Dobbelsteen - Noppa Solutions & Consultants

Partner

Noppa Solutions & Consultants | Boosting Business Productivity 

De digitale revolutie is niet tegen te houden. Laat je niet afschrikken door deze revolutie, maar omarm het. Noppa Solutions & Consultants staat organisaties bij om efficiënter en effectiever te werken met cloud oplossingen, zoals Office 365. Noppa Solutions & Consultants gaat in gesprek met de medewerkers, om de processen en procedures in kaart te brengen. Wij focussen op de mens en de organisatie. De digitale applicaties en platformen zien wij als ondersteuning van de medewerker en... Lees verder

Daniëlle Toelen - DT Coaching & Personeelsadvies

Partner

DT Coaching & Personeelsadvies

DT Coaching & Personeelsadvies is er voor de kleine tot middelgrote werkgevers, die behoefte hebben aan ondersteuning en advies op het gebied van Personeel & Organisatie (P&O), Arbeidsrecht en ziekteverzuimbegeleiding in de ruimste zin van het woord.

Daarnaast ondersteunt DT Coaching & Personeelsadvies particuliere klanten en medewerkers binnen bedrijven, die individuele aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken bij o.a. loopbaanbegeleiding, coaching, beroepskeuze, outplacement, werving & selectie en reïntegrati... Lees verder

Rene de Laat - Sundial Solutions

Partner

Een duurzaam resultaat behaal je samen. Met elkaar ga je uitdagingen aan, pak je problemen op en ga je met verandering om. Vanuit de talenten, ervaringen en motivatie van je teamleden wordt de verbinding tussen de klant, het bedrijf en de medewerker geoptimaliseerd. Sundial Solutions biedt drie oplossingen om samen tot een duurzaam resultaat te komen.

Interim Management

Ik ontzorg bij een tijdelijke capaciteitsvraag, verander- en transformatietrajecten en andere projectmatige vraagstukken. Realisatie van gestelde doelen is hierbij absoluut de basis. Tegelijker... Lees verder

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.