Trainingen

Een overzicht van alle basistrainingen als onderdeel van het ontwikkelpad.

Debiteurenproces (en -systemen) / Credit2Cash proces

Wat houdt een debiteurenproces in? Welke stappen kent dat proces? En hoe past dit proces in het totale verkoopproces? In deze training wil ik aandacht geven aan het proces, de stappen en de automatisering in de markt.

Verwerking inkoopfacturen / Purchase2Pay proces

Wat houdt een crediteurenproces in? Welke stappen kent dat proces? En hoe past dit proces in het totale inkoopproces? In deze training wil ik aandacht geven aan het proces, de stappen en de automatisering in de markt.

BTW in de administratie

Wat zijn de belangrijkste uitgangspunten voor de BTW boekingen? Welke uitzonderingen kom je tegen? Wat is de recentere wetgeving. En hoe richt je dat in in je administratie?

Agile / scrum werken in de praktijk

Agile werken is hip. Maar wat betekent het nou in de praktijk? En welke visie hebben wij hierop? Hoe kunnen we het dagelijks toepassen?

Intro LEAN werken

Naast de online introductie willen we continu aandacht hebben voor procesverbetering en procesefficiency. Maar hoe pas je dat dagelijks toe?

Maandafsluiting en GL accounting (Record2Report proces)

Bij veel organisaties is de afsluiting een steeds ‘normaler’ proces. Management wil sturingsinformatie en wil ‘kort op de bal zitten’. Maar hoe kunnen we vanuit een administratieve rol hier een positieve invloed op hebben?

Procesverbeteringen in de praktijk (intervisies)

Sparringsessies voor specialisten die in hun opdracht werken aan verbetertrajecten. Samen creatieve oplossingen bedenken en (misschien wel belangrijker) van elkaars voorbeelden leren.

Aansluiting salarisadministratie

Vanuit salarisadmnistratie krijg je in de gemiddelde organisatie een loonjournaalpost en een betalingsbatch. En dan? Wat moet hiermee gebeuren, wat moeten we als financial aansluiten? Of: welke vragen kunnen we de salarisadministratie stellen?

Masterdata in de praktijk

In ieder proces is data belangrijk. Hoe meer je automatiseert, hoe belangrijker dit wordt. En als je verschillende systemen gebruikt, kan het ook nog redelijk complex worden.

Rapportage in de praktijk (en intro MS PowerBI)

Doornemen van voorbeelden van interne en externe rapportages, met een link naar PowerBI hoe je dat in de praktijk kunt brengen.

Come Visit Us

Just click & drag to create beautiful pages in a matter of minutes.

E-MAIL

Hello@Test.com

PHONE

+(414) 345 62 45

SOCIAL

Schrijf je in

Vul je gegevens in en kies jouw training of trainingen naar keuze.

Vragen of opmerkingen over de trainingen?

Stuur dan een mailtje naar Sharon van de Ven via sharon@footprint-services.nl