Home / Werken bij Footprint
Home / Werken bij Footprint

Over Footprint

Financieel expert in Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Als Footprinter zorg je ervoor dat onze klanten geen omkijken meer hebben naar hun financiële administratie. In een team van financiële professionals en interimmers ontzorg en ondersteun je onze klanten in alle facetten van hun administratie. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten precies waar ze aan toe zijn en dat ze zich weer kunnen focussen op hun core-business. Of ze nou zelfstandig ondernemer, mkb of een grote organisatie zijn, wij hebben altijd een passende oplossing. Laat samen met je collega’s een onvergetelijke indruk achter in de financiële administratie!

Wij geloven dat door het automatiseren en vereenvoudigen van processen de processen effectiever worden. We hebben binnen onze focus een bewezen track-record opgebouwd en we leiden je bij ons op de Factory en op interim opdrachten op. Zo leer je alles over de financiële administratie bij ons op kantoor en op opdracht. Met ons ontwikkelpad zorgen we ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als professional naadloos aansluiten op jouw doelen.

Wij zoeken mensen voor op de Factory en voor interim opdrachten. Bekijk hieronder eens onze vacatures. En lees ook eens hoe onze medewerkers het vinden om te werken bij Footprint!

Wil jij werken bij Footprint? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in, en houdt vooral onze LinkedIn en Facebook in de gaten voor al onze updates!

Trainee Accounting Professional

Als net afgestudeerde financial ben je op zoek naar een functie waarin je kan groeien. Waarin je persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop staan. Want jij wil je voetafdruk achterlaten binnen de Finance en een verschil maken. Je bent accuraat, gedreven en deinst niet terug om een nieuwe uitdaging aan te gaan samen met je Footprint collega’s. Tijdens het traineeship stomen wij je klaar tot Accounting Professional. Wees gerust, je krijgt goed betaald en fijne arbeidsvoorwaarden gegarandeerd.

Als Footprint trainee word je begeleid door je manager, waarmee je dagelijks samenwerkt. Je neemt een kijkje in alle onderdelen van de Finance. Je duikt niet alleen in debiteuren-, crediteurenbeheer, jaarrekeningen en analyses, je bent ook kritisch op de werkprocessen van de klant. Jij spot mogelijke verbeteringen en helpt op deze manier om de administratie van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Zo leer jij first-hand de kneepjes van het vak.

Tijdens het traineeship volg je ons ontwikkelpad. Je stelt samen met je mentor een persoonlijk ontwikkelplan op, wat jou gaat helpen om je te ontwikkelen als professional. Ook ontdek je op deze manier welk onderdeel binnen Finance je het meest aanspreekt.

Bij het traineeship bij Footprint:

 • Ontwikkel je jezelf op professioneel en persoonlijke gebied.
 • Leer je alles over de Finance en hoe de processen in elkaar steken.
 • Werk je samen met Accounting Professionals, die jou de ins and outs van het vak leren.
 • Leer je hoe jij je voetafdruk kunt achterlaten en een verschil kunt maken.

Als trainee werk je 40 uur per week, mét prima salaris, vakantiegeld, doe je mee aan professionele trainingen, zowel intern als extern en kun je doorgroeien tot Accounting Professional.

Jij

 • Bent net afgestudeerd binnen een Finance hbo- of wo-opleiding.
 • Wil jezelf graag ontwikkelen tot professionele financial
 • Wil een verschil maken binnen de Finance
 • Hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Kan jij niet wachten om je voetafdruk achter te laten binnen de Finance en wil jij alles leren wat er te leren valt?

Bel ons dan op 088 – 11 11 222 of stuur een e-mail naar hr@footprint-services.nl

 

Are you ready to leave your Footprint?

Werken bij Footprint

Ons eigen administratiekantoor, de Factory, en interim opdrachten bieden onze medewerkers een perfecte combinatie van uitdaging en zelfontwikkeling. De Factory geeft stabiliteit, vaste werkzaamheden en veel mogelijkheden om te ontdekken waar je echt goed in bent. Zo kom je erachter waar in de wereld van de financiële administratie jij je voetafdruk (footprint) gaat achterlaten. Ook bieden we je alle kansen om nieuwe dingen te leren binnen allerlei verschillende bedrijven. Daarnaast lopen er altijd projecten waarin jij je verder kan ontwikkelen, kan gaan bewijzen en tegelijkertijd efficiency voordelen kan behalen voor jezelf en je collega’s.

Interim geeft je de kans om alles wat je hebt geleerd toe te passen in meerdere organisaties. Door hierin een goed verloop op te zetten ontwikkel jij je tot een ervaren financieel adviseur. En natuurlijk laat je overal je footprint achter door altijd dat stapje extra te zetten!

Zowel in de Factory als bij Interim heeft iedereen een ontwikkelplan en een toegewezen mentor. Het stappenplan bestaat in principe uit een tijdlijn waarop we in overleg taken, projecten, begeleiding en zo nodig een opleiding opnemen. Alles moet passen bij jouw persoonlijke ontwikkelplan.

 

“Footprint Interim spreekt mij heel erg aan omdat ik ervaring op kan doen bij verschillende sectoren, mensen en ook verschillende software kan leren kennen. Wat mij ook erg aantrekt is de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het opgestelde groeipad. Boven dit alles is Footprint een informele club met gezellige mensen, trots dat ik hier kan werken!” – Ivar de Rijk, Junior Interim Accounting Professional

“Bij Footprint ontdek ik waar ik goed in ben en krijg ik de ruimte om mezelf op persoonlijk en zakelijk vlak ontwikkelen. Dat motiveert mij enorm! Daarnaast maken de gezellige en gedreven collega’s het werk alleen maar leuker! Ik voel me thuis bij de informele sfeer en uitdagende werkzaamheden. De flexibiliteit die ik bij Footprint ervaar maakt dat dit de uitstekende start is van mijn carrière!” – Odilia Kerkhoven, Brand & Communication Superstar

“Het werken bij Footprint is voor mij elke keer weer het gevoel van thuis komen. De sfeer tussen de collega’s is iets wat je niet vaak mee maakt binnen een bedrijf. Daarnaast heeft ieder een eigen manier om zijn of haar “Footprint” achter te laten. Ik ben enorm trots dat ik deel uit mag maken van zo’n mooi en leuk bedrijf, met zulke mooie en leuke mensen!” – Sharon van de Ven, Office Manager

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  × Stuur ons een appje!