Home / Werken bij Footprint
Home / Werken bij Footprint

Over Footprint

Financieel expert in Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Als Footprinter zorg je ervoor dat onze klanten geen omkijken meer hebben naar hun financiële administratie. In een team van financiële professionals en interimmers ontzorg en ondersteun je onze klanten in alle facetten van hun administratie. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten precies waar ze aan toe zijn en dat ze zich weer kunnen focussen op hun core-business. Of ze nou zelfstandig ondernemer, mkb of een grote organisatie zijn, wij hebben altijd een passende oplossing. Laat samen met je collega’s een onvergetelijke indruk achter in de financiële administratie!

Wij geloven dat door het automatiseren en vereenvoudigen van processen de processen effectiever worden. We hebben binnen onze focus een bewezen track-record opgebouwd en we leiden je bij ons op de Factory en op interim opdrachten op. Zo leer je alles over de financiële administratie bij ons op kantoor en op opdracht. Met ons ontwikkelpad zorgen we ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als professional naadloos aansluiten op jouw doelen.

Wij zoeken mensen voor op de Factory en voor interim opdrachten. Bekijk hieronder eens onze vacatures. En lees ook eens hoe onze medewerkers het vinden om te werken bij Footprint!

Wil jij werken bij Footprint? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in, en houdt vooral onze LinkedIn en Facebook in de gaten voor al onze updates!

Finance traineeship

Werken bij een administratiekantoor saai? Niet bij Footprint. Wij zijn een team vol enthousiaste, prettig gestoorde (en natuurlijk prettig in de omgang) collega’s.

 

Footprint. Not your average financials.

Werken bij Footprint is werken in een team vol gedreven, sociale en ambitieuze financials. Bij ons kun je jouw persoonlijke en professionele ambities waarmaken, zodat jij uitgroeit tot de financial die jij wil zijn.

Bij Footprint werken je met het ontwikkelpad. Het pad dat aan de basis staat van jouw financiële carrière. Hierin hebben we alle stappen uitgewerkt die ervoor zorgen dat jij opgeleid wordt tot een allround financial. Je doorloopt bij ons eerst alle vlakken van de financiële administratie, zodat jij gepokt en gemazeld je volledig kunt storten op jouw specialisatie naar keuze. En merk je onderweg dat je liever een andere richting op wilt? Of wil je een totaal nieuw pad bewandelen? Helemaal goed! Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. We kijken niet alleen naar of jij past bij één van onze klanten, maar kijken ook naar welke klant past bij jou. Zodat jij leert wat nodig is om jouw doelen te bereiken.

Waarmee jij aan de slag gaat in het Finance Traineeship

 • Het boeken van facturen van onze klanten in systemen zoals Yuki, Exact, Twinfield. Ervaring met deze tools is dus verrekkes handig. (maar wees niet bang, heb je die ervaring niet, zorgen wij dat je die krijgt 😉)
 • Crediteurenbeheer
 • Debiteurenbeheer
 • Bankmutaties boeken
 • Maandelijkse controle
 • 20 tot 40 uur werken, waarbij deels op kantoor en deels thuiswerken mogelijk is.
 • Afhankelijk van waar je staat in je ontwikkeling worden de werkzaamheden hierop aangepast. Heb je bijvoorbeeld al veel gewerkt in 1 van de systemen en ervaring met maandafsluitingen, aangiften, of zelfs jaarcijfers, reageer dan ook zeker! We kunnen altijd goede mensen gebruiken, op elk punt van hun ontwikkeling.

Wat we van jou verwachten in het traineeship

 • Als je de mogelijkheid ziet om een financieel proces efficiënter in te richten, dan pak je die kans met beide handen aan.
 • Je doet graag extra je best als het gaat om het inrichten en verbeteren van de financiële processen van opdrachtgevers. Want zo wordt niet alleen jouw werk, maar ook dat van hen een stuk makkelijker!
 • Serieus aan de slag gaan, geen probleem! Soms moet je flink doorknallen om bijvoorbeeld de jaarrekeningen af te krijgen. En af en toe geinen op de werkvloer en hard lachen om de flauwe grappen van je collega’s en (vooral) Jos, kom maar door!
 • Meedenken met jouw collega’s. Want alleen ga je misschien sneller, samen kom je verder. Daarom werken wij met het buddy systeem, waarbij jij als junior gekoppeld wordt aan een groepje collega’s waaronder ook mediors en seniors. Zo kan iedereen van elkaar leren en elkaar verder helpen vanuit ieders ervaring en kijk op de zaak.

Wat je van ons daarvoor terugkrijgt:

 • Een team vol enthousiaste, prettig gestoorde (en natuurlijk prettig in de omgang) collega’s. Wij zijn not your average financials.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen, zoals jij dat voor ogen hebt. Wij kijken naar kansen. Voor onze klanten en voor jou als medewerker. Persoonlijke ontwikkeling vinden we namelijk erg belangrijk. Zo kan jij leren wat je wil leren en je persoonlijke ambities waarmaken, én doe je precies het werk waar jij blij van wordt.
 • En uiteraard een mooi laptoppie van de zaak, uitstekende arbeidsvoorwaarden (24 vakantiedagen, markconform salaris, een uitje hier en daar)
 • Stukkie werkgeluk in de vorm van een kroeg op kantoor? Jup, hebben we ook. Een gezellige wekelijkse vrijmibo met collega’s kan dus niet ontbreken om jouw werkweek af te sluiten. Dus, tot maandag!

 

Interesse in een toffe functie bij ons op kantoor in Eindhoven?

Mail je motivatie en cv naar hr@footprint-services.nl

Werken bij Footprint

Ons eigen administratiekantoor, de Factory, en interim opdrachten bieden onze medewerkers een perfecte combinatie van uitdaging en zelfontwikkeling. De Factory geeft stabiliteit, vaste werkzaamheden en veel mogelijkheden om te ontdekken waar je echt goed in bent. Zo kom je erachter waar in de wereld van de financiële administratie jij je voetafdruk (footprint) gaat achterlaten. Ook bieden we je alle kansen om nieuwe dingen te leren binnen allerlei verschillende bedrijven. Daarnaast lopen er altijd projecten waarin jij je verder kan ontwikkelen, kan gaan bewijzen en tegelijkertijd efficiency voordelen kan behalen voor jezelf en je collega’s.

Interim geeft je de kans om alles wat je hebt geleerd toe te passen in meerdere organisaties. Door hierin een goed verloop op te zetten ontwikkel jij je tot een ervaren financieel adviseur. En natuurlijk laat je overal je footprint achter door altijd dat stapje extra te zetten!

Zowel in de Factory als bij Interim heeft iedereen een ontwikkelplan en een toegewezen mentor. Het stappenplan bestaat in principe uit een tijdlijn waarop we in overleg taken, projecten, begeleiding en zo nodig een opleiding opnemen. Alles moet passen bij jouw persoonlijke ontwikkelplan.

 

“Footprint Interim spreekt mij heel erg aan omdat ik ervaring op kan doen bij verschillende sectoren, mensen en ook verschillende software kan leren kennen. Wat mij ook erg aantrekt is de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het opgestelde groeipad. Boven dit alles is Footprint een informele club met gezellige mensen, trots dat ik hier kan werken!” – Ivar de Rijk, Junior Interim Accounting Professional

“Bij Footprint ontdek ik waar ik goed in ben en krijg ik de ruimte om mezelf op persoonlijk en zakelijk vlak ontwikkelen. Dat motiveert mij enorm! Daarnaast maken de gezellige en gedreven collega’s het werk alleen maar leuker! Ik voel me thuis bij de informele sfeer en uitdagende werkzaamheden. De flexibiliteit die ik bij Footprint ervaar maakt dat dit de uitstekende start is van mijn carrière!” – Odilia Kerkhoven, Brand & Communication Superstar

“Het werken bij Footprint is voor mij elke keer weer het gevoel van thuis komen. De sfeer tussen de collega’s is iets wat je niet vaak mee maakt binnen een bedrijf. Daarnaast heeft ieder een eigen manier om zijn of haar “Footprint” achter te laten. Ik ben enorm trots dat ik deel uit mag maken van zo’n mooi en leuk bedrijf, met zulke mooie en leuke mensen!” – Sharon van de Ven, Office Manager

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  × Stuur ons een appje!