Home / Business Flow / Zoho One: Haal meer uit je team met handige apps
Home / Business Flow / Zoho One: Haal meer uit je team met handige apps

Creëer effectieve teams met Zoho One

Duidelijke communicatie en heldere inzichten met projectmanagement software van Zoho One

In deze blog deelden we een aantal Zoho One apps waarmee bedrijven meer uit Sales en Marketing kunnen halen. In de blog van deze week delen we een aantal apps waarmee bedrijven meer uit hun medewerkers kunnen halen.

Dirk en Gary

Dirk heeft een bedrijf met 50 fulltime-medewerkers. Op een dag komt één van de medewerkers, Gary, naar hem met een verzoek.

Gary: “Zou je het goed vinden als ik vanaf nu elke week een dag thuis blijf?”

Dirk: “Om thuis te werken?”

G: “Nee”

D: “Wat dan?”

G: “Gewoon een beetje huishouden, een beetje Netflix, af en toe met de hond wandelen, dat soort dingen.”

D: “Dus je wil terug in uren?”

G: “Nee, ik wil er niet op achteruit gaan qua salaris.”

D: “Dan moet ik je verzoek helaas afwijzen, Gary”

Het is ongewoon dat een werkgever betaalt voor een medewerker die niets uitvoert.

En toch gebeurt het.

In een artikel in Harvard Business Review beschrijft Mankins een onderzoek van Bain & Company. Uit het onderzoek blijkt dat medewerkers productief willen zijn, maar daarin gehinderd worden door de organisatie. Hierdoor verliezen bedrijven gemiddeld 20% productiviteit. Waarom? Omdat de structuren en processen van de organisatie tijdrovend zijn en ervoor zorgen dat mensen geen dingen gedaan krijgen.

het verzoek van Gary is gemakkelijk af te wijzen. Maar wat kun je als werkgever doen tegen de 20% productiviteit die elke dag uit je organisatie lekt?

Het antwoord is simpel:

Zorg voor processen die tijd besparen en de productiviteit verhogen.

In deze blog introduceren we de tools waarmee je dit voor elkaar kunt krijgen.

Meer productiviteit dankzij betere samenwerking

Zoho logo
Zoho logo (Bron afbeelding: Zoho.com)

Zoho One is een complete suite waarmee een bedrijf volledig gerund kan worden. In plaats van één groot en log systeem, bestaat deze suite uit ruim 40 losse applicaties. Een bedrijf kan zo zelf bepalen welke applicaties ze wil gebruiken. De applicaties kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat het bedrijf een op maat gemaakt systeem heeft. Met andere woorden: een bedrijf kan met de verschillende losse apps – of bouwblokken – zelf een optimaal systeem bouwen (zou het toeval zijn dat het logo van Zoho uit (bouw)blokken bestaat? ?)

Vandaag gaan we kijken naar Zoho One apps waarmee medewerkers effectief kunnen samenwerken, zodat de organisatie als geheel productiever wordt.

 

Duidelijke communicatie en heldere inzichten met projectmanagement software van Zoho One

Zoho ProjectsZoho Projects: Maak projecten aan voor teams, wijs taken toe en stel geautomatiseerde meldingen in. Maak het project visueel met Gantt-charts, registreer de gewerkte uren en houd de projectvoortgang bij in één overzichtelijk dashboard. Met deze gebruiksvriendelijke projectmanagement software weet elk teamlid precies hoe het er met het project voor staat.

Zoho SprintsZoho Sprints: Creëer Epics en Sprints en taken en houd de voortgang in de gaten op een Scrumboard. Heb je geen enkel idee wat er in de vorige zin staat? Dan kun je deze tool misschien beter overslaan. Werk je echter Agile en zoek je een tool die net zo Agile is als jij? Zoek niet verder. Met deze applicatie kun je eenvoudig Sprints plannen, de voortgang bijhouden, samenwerken met teamleden en projecten analyseren.

ConnectZoho Connect: Communiceer in realtime met teamleden. Deel informatie en ontvang updates van collega’s. Verzamel alle bestanden op één locatie en werk samen in online editors. Zet ideeën om in actie door taken toe te wijzen aan de juiste personen. Bouw een complete kennisbank met handleidingen en belangrijke documenten. Met Zoho Connect krijgen teams gemakkelijker werk gedaan.

ShowtimeZoho Showtime: Met deze applicatie kunnen bedrijven cursussen ontwikkelen, voor intern of extern gebruik. Met een interactief trainingsplatform zorg je voor betrokken cursisten. En met een inzichtelijk dashboard houdt je de kwaliteit van de lessen op een hoog niveau.

MeetingZoho Meeting: Laat medewerkers op afstand met elkaar communiceren met deze handige vergadertool. Deelnemers aan online meetings kunnen hun scherm delen en de gehele sessie opnemen. Ook is het mogelijk om webinars te organiseren, op te nemen en te delen.

BugtrackerZoho Bugtracker: Laat je niet misleiden door de naam. Dit is géén tool die uitsluitend geschikt is voor IT-afdelingen. IT-afdelingen hebben met deze app een handige tool waarmee ze bugs kunnen rapporteren en verwerken. Maar ook voor andere afdelingen is deze tool een uitkomst. Alles dat binnen een organisatie verbeterd kan worden, kan in Bugtracker geregistreerd worden. Of het nu gaat om een probleem met de website of een probleem met leveringen. Met deze app heb je inzichtelijk welke kwesties aandacht vereisen.

Doe de Business Quickscan!

En? Klaar om de productiviteit te verhogen met deze handige tools van Zoho One? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg. Wil je liever weten welke processen nog meer verbeterd kunnen worden met Zoho One? Doe dan de gratis Business Quickscan en zie direct waar verbeterpunten liggen.

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    × Stuur ons een appje!