Roparun 2019: de voorbereidingen zijn begonnen

Roparun Team 295 zet eerste stappen richting Roparun 2019

Roparun 2019 is nog ver weg, maar de eerste stappen zijn al gezet.

Sinds Footprint zich bij Roparun Team 295 heeft aangesloten, heeft de organisatie niet stilgezeten. Inmiddels zijn er twee teambijeenkomsten geweest om de leden met elkaar kennis te laten maken. En er is een start gemaakt om sponsors te zoeken, waarbij Kasparov zich direct aangesloten heeft.

Roparun Team 295 Sponsors

Alle sponsors van Roparun Team 295

Roparun Team 295

Roparun Team 295 bestaat uit twee teams en een groep kwartiermakers. Elk team heeft een teamleider, vier lopers, twee fietsers, een fysiotherapeut en een chauffeur. Terwijl het ene team zo’n 60 kilometer loopt (circa 15 kilometer per loper), kan het andere team eten en rusten op een plaats die door de kwartiermakers is ingericht.

Roparun Team 295 loopt voor Stichting Roparun Palliatieve Zorg. Deze stichting ondersteunt veel projecten om de levens van (ex-)kankerpatiënten en hun familieleden te verlichten, met als doel:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” (Motto Roparun)

Chocoladeletters en wijn

Vorige maand heeft Footprint chocoladeletters verkocht, waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat. Naast de letters, heeft Footprint voor het goede doel ook wijn verkocht aan partnerkantoren en zelf een voorraad ingeslagen om met oud en nieuw aan relaties te geven. Ook zijn vorige maand de trainingsshirts ontworpen en besteld bij Wilkin Sports, zodat de lopers in stijl kunnen trainen.

Pubquiz en trainingen

Op 26 januari om 20:00 uur zal er een pubquiz gehouden worden bij Café Het Raadhuis in Berkel-Enschot. Dit belooft een gezellige avond te worden waarvan een deel van de hapjes en drankjes naar het goede doel gaat, en de entree (€ 5,00 p.p.) volledig. Iedereen is welkom. Dus als je zin hebt in een gezellige avond en een bijdrage wil leveren aan Stichting Roparun Palliatieve Zorg, houd dan deze avond vrij in je agenda. Inschrijven voor de pubquiz kan per team (minimaal 4 en maximaal 7 personen) via pubquiz@teamdewever.nl.

Sponsors vinden, chocoladeletters en wijn verkopen, shirts bestellen, en een pubquiz organiseren. Je zou haast vergeten dat er ook nog getraind moet worden. Maar gelukkig is ook daar aan gedacht: er is een trainingsschema opgesteld met 4 trainingen per week, en een marathon om alvast de afstand te oefenen. Inmiddels zitten de eerste trainingen er alweer op.

Factory

Uitbesteden financiën

Als bedrijfseigenaar is het gemakkelijk om op te gaan in de dagelijkse sleur en de niet-zo-glamoureuze taken zoals de boekhouding te vergeten. Maar laten we

Lees verder