Laat je voetafdruk achter binnen de financiële administratie en kom stage lopen bij Footprint!

Stagiaires aan het woord!

Over Footprint

Financieel expert in regio Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch

Als Footprinter zorg je ervoor dat onze klanten geen omkijken meer hebben naar hun financiële administratie. In een team van financiële professionals en interimmers ontzorg en ondersteun je onze klanten in alle facetten van hun administratie. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten precies waar ze aan toe zijn en dat ze zich weer kunnen focussen op hun core-business. Of ze nou zelfstandig ondernemer, mkb of een grote organisatie zijn, wij hebben altijd een passende oplossing. Laat samen met je collega’s een onvergetelijke indruk achter in de financiële administratie!


Wij geloven dat door het automatiseren en vereenvoudigen van processen de processen effectiever worden. We hebben binnen onze focus een bewezen track-record opgebouwd en we leiden je bij ons op de Factory en op interim opdrachten op. Zo leer je alles over de financiële administratie bij ons op kantoor en op opdracht. Met ons ontwikkelpad zorgen we ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als professional naadloos aansluiten op jouw doelen.


Ben jij klaar om je te gaan onderscheiden in de wereld van Finance en zoek je daarbij een stageplek die ervoor zorgt dat je het optimale uit jezelf kan halen? Dan ben je bij Footprint aan het juiste adres!


Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en houdt vooral onze LinkedInInstagram en Facebook in de gaten voor al onze updates!

Volg ons op Instagram!

Laat je meenemen in een kijkje achter de schermen bij Footprint door ons te volgen op Instagram! 👀​

Heb jij nu zin gekregen om in ons gezellige finance team in Eindhoven aan de slag te gaan?

Stuur ons een mail met je CV en motivatie of vul het contactformulier hieronder in.


En wie weet zien je jou snel bij ons op kantoor verschijnen!