Laat je voetafdruk achter binnen de financiële administratie en kom stage lopen bij Footprint!

Stagiaires aan het woord!

Waarom jij stage wil lopen bij Footprint!

Ben jij klaar om je te gaan onderscheiden in de wereld van Finance en zoek je daarbij een stageplek die ervoor zorgt dat je het optimale uit jezelf kan halen? Dan ben je bij Footprint aan het juiste adres!

Bij Footprint krijg je de kans om je eigen pad te creëren en je te richten op jouw ontwikkeling! Wanneer je bij Footprint stage loopt krijg je niet alleen inzicht in de financiële administratie, maar ook hoe jij je toekomstige carrière vorm wilt geven. Jouw stage bij Footprint is niet alleen een tijdelijke ervaring, maar een stap naar de financial die jij wilt zijn!

Verantwoordelijkheid, vrijheid, vertrouwen, uitdaging en drive staan centraal binnen jouw stageperiode. Leer bij Footprint de ins en outs van de financiële administratie, ontwikkel soft- en hard skills voor je toekomstige carrière, neem deel aan projecten en denk mee over procesoptimalisatie.

Bij Footprint werken we niet alleen hard, we vinden het ook van belang om geweldige herinneringen met elkaar te creëren en elkaar op een andere manier te leren kennen. Van vrijdagmiddagborrels tot een pubquiz, samen bouwen we aan een werkplek vol plezier en leuke momenten!

Houdt vooral onze LinkedInInstagram en Facebook in de gaten voor al onze updates!

Volg ons op Instagram!

Laat je meenemen in een kijkje achter de schermen bij Footprint door ons te volgen op Instagram! 👀​

Heb jij nu zin gekregen om in ons gezellige finance team in Eindhoven aan de slag te gaan?

Stuur ons een mail met je CV en motivatie naar HR@footprint-services.nl of vul het contactformulier hieronder in.

 

En wie weet zien je jou snel bij ons op kantoor verschijnen!