Laat je voetafdruk achter binnen de financiële administratie en kom werken bij Footprint!

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om te werken bij het gezelligste administratiekantoor van Eindhoven? Dan zijn zij ook op zoek naar jou! In het Finance Traineeship ga je aan de slag met het boeken van facturen van klanten in systemen zoals Yuki en Exact. Ervaring met deze tools is handig, maar als je deze ervaring nog niet hebt, zorgen zij ervoor dat je die krijgt. Verder houd je je bezig met crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, bankmutaties boeken en maandelijkse controle.

Het is mogelijk om je te ontwikkelen zoals jij dat voor ogen hebt. Persoonlijke ontwikkeling vinden zij namelijk erg belangrijk. Zo kun je leren wat je wil leren en je persoonlijke ambities waarmaken, en doe je precies het werk waar jij blij van wordt! Afhankelijk van waar je staat in je ontwikkeling en hoeveel uur je bij Footprint komt werken worden de werkzaamheden aangepast. 

Binnen het Finance Traineeship heerst er een buddy systeem, waarbij je kunt meedenken met jouw collega’s. Zo kan iedereen van elkaar leren en elkaar verder helpen vanuit ieders ervaring en kijk op de zaak. Het is mogelijk om 20 tot 40 uur te werken, waarbij deels op kantoor en deels thuiswerken mogelijk is. Jouw werkuren zijn flexibel en aan te passen aan jouw persoonlijke situatie.

Wat wij van jou verwachten in het traineeship is dat je de mogelijkheid ziet om een financieel proces efficiënter in te richten en dat je graag extra je best doet als het gaat om het inrichten en verbeteren van de financiële processen van opdrachtgevers. Soms moet je flink doorknallen om bijvoorbeeld de jaarrekeningen af te krijgen, maar af en toe geinen op de werkvloer en hard lachen om de flauwe grappen van je collega’s is ook belangrijk. Als kers op de taart is er ook nog een gezellige wekelijkse vrijmibo met collega’s waarbij je kunt genieten van een drankje in de kroeg op kantoor!

Interesse in deze toffe functie bij ons op kantoor in Eindhoven? Kom dan kennismaken bij Footprint en stuur een mailtje met je CV naar HR@footprint-services.nl!

Wil jij de lead pakken in je eigen ontwikkeling tot allround financial?

Footprint is op zoek naar een nieuwe collega met finance ervaring die zich niet alleen richt op de uitvoering van taken voor onze gewaardeerde klanten, maar ook klaarstaat om collega’s te helpen die minder ervaring hebben.

Naast cijfers en rapportages draait het bij Footprint ook om groei, zowel professioneel als persoonlijk. Als junior accounting professional inspireer en ondersteun je anderen om hun volledige potentieel te bereiken.

🔍 Verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van financiële analyses en rapportages voor klanten.
  • Begeleiden van trainees en junioren, hen ondersteunen bij hun professionele groei.
  • Deelname aan strategische planning en ontwikkeling van financiële processen.
  •  

✨ Wat wij bieden:

  • Een dynamische omgeving waar groei en ontwikkeling centraal staan.
  • Mogelijkheden om te leren en te groeien binnen ons team.
  • De kans om anderen te inspireren en te begeleiden in hun carrière pad.
  • Wij bieden jou de mogelijkheid om tussen 20 en 40 uur per week te werken, waarbij je deels op kantoor en deels thuis kunt werken. Jouw werkuren zijn flexibel en aan te passen aan jouw persoonlijke situatie.
  • En alsof dat nog niet genoeg is, hebben wij ook een kroeg op kantoor waar je kunt ontspannen en genieten van een gezellige vrijdagmiddagborrel met je collega’s. Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt en met plezier naar je werk gaat!

Als jij een teamspeler bent met een passie voor financiën én het begeleiden van anderen naar succes, dan zijn wij op zoek naar jou! Kom kennismaken bij Footprint en stuur een mailtje met je CV naar HR@footprint-services.nl!

Als Medior Payroll Professional bij de Footprint ben je een belangrijke schakel in het efficiënt laten verlopen van interne processen en het creëren van een optimale werkomgeving. In deze rol ben je samen met je team verantwoordelijk voor alle documentatie omtrent HR, salaris, pensioenen, aangiftes en rapportages.

Bij Footprint onderscheiden we ons door proactief de link naar de financiële administratie te leggen, en daar draag jij actief aan bij. Je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van deze processen en het faciliteren van de juiste dienstverlening naar onze klanten. Daarnaast zorg je voor professionele en klantgerichte communicatie.

Als medior payroll professional draag je ook bij aan de ontwikkeling van trainees binnen de Footprint Factory. Je biedt hen de kans om zich te ontwikkelen door middel van training en coaching. Hierdoor draag je bij aan een cultuur van leren en ontwikkeling binnen Footprint.

Bij Footprint streeft iedere medewerker ernaar om zijn of haar ‘afdruk’ achter te laten. Dit betekent dat we streven naar het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten en het creëren van een positieve impact op de samenleving. Als Medior Payroll Professional draag je actief bij aan het realiseren van deze doelen en ben je een waardevolle toevoeging aan het team van de Footprint Factory.

Wij bieden jou de mogelijkheid om tussen 16 en 24 uur per week te werken, waarbij je deels op kantoor en deels thuis kunt werken. Jouw werkuren zijn flexibel en aan te passen aan jouw persoonlijke situatie.

Bovendien heeft Footprint ook een gezellige kroeg op kantoor, waar je samen met je collega’s kunt genieten van een wekelijkse vrijmibo. Kortom, als Junior Payroll Professional bij Footprint Factory kun je werken aan je eigen ontwikkeling en bijdragen aan de interne processen en dienstverlening naar onze klanten toe!

Interesse in deze toffe functie bij ons op kantoor in Eindhoven? Kom dan kennismaken bij Footprint en stuur een mailtje met je CV naar HR@footprint-services.nl!

Werken bij Footprint

Ons eigen administratiekantoor, de Factory, en interim opdrachten bieden onze medewerkers een perfecte combinatie van uitdaging en zelfontwikkeling. De Factory geeft stabiliteit, vaste werkzaamheden en veel mogelijkheden om te ontdekken waar je echt goed in bent. Zo kom je erachter waar in de wereld van de financiële administratie jij je voetafdruk (footprint) gaat achterlaten. Ook bieden we je alle kansen om nieuwe dingen te leren binnen allerlei verschillende bedrijven. Daarnaast lopen er altijd projecten waarin jij je verder kan ontwikkelen, kan gaan bewijzen en tegelijkertijd efficiency voordelen kan behalen voor jezelf en je collega’s.

Interim geeft je de kans om alles wat je hebt geleerd toe te passen in meerdere organisaties. Door hierin een goed verloop op te zetten ontwikkel jij je tot een ervaren financieel adviseur. En natuurlijk laat je overal je footprint achter door altijd dat stapje extra te zetten!

Zowel in de Factory als bij Interim heeft iedereen een ontwikkelplan en een toegewezen mentor. Het stappenplan bestaat in principe uit een tijdlijn waarop we in overleg taken, projecten, begeleiding en zo nodig een opleiding opnemen. Alles moet passen bij jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Elise van Gils - de Rooij
Elise van Gils - de RooijJunior Accounting Professional
Lees verder
"Ik merk dat ze bij Footprint waardering hebben voor je krachten. Ze geven iedereen de mogelijkheid om te groeien door continu in te steken op ontwikkeling. Je krijgt projecten/werkzaamheden die je zelf vorm mag geven als je maar bij het einddoel komt. Ik leer veel van deze werkwijze. Ik word continu uitgedaagd in mijn werk waardoor het werken bij Footprint interessant blijft."
Anouk van Riel
Anouk van RielMedior Payroll Professional
Lees verder
“Bij Footprint heb ik de kans gekregen om te werken in een branche waarin ik nog niet eerder werkzaam ben geweest en geen diploma’s voor had. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de kans om zelf dingen uit te zoeken en op te lossen. Met de wetenschap dat er ondersteuning beschikbaar is van medewerkers met meer kennis/ervaring, kun je er alles uit halen om het beste neer te zetten voor jouw klanten én in snel tempo veel nieuwe dingen te leren. Er is heel veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en externe opleidingen worden daarbij vaak ingezet. Maar ook intern zijn er regelmatig momenten waarop er nieuwe kennis kan worden opgedaan. Het hechte team waarin we werken maakt het bovenal een erg fijne werkplek!”
Erik Jans
Erik JansJunior Accounting Professional
Lees verder
"In een korte periode ben ik flink bezig geweest met diverse automatiseringsprocessen, ben ik klantverantwoordelijke geworden en ben ik extern op project gegaan. Ik leer in een korte periode super veel bij Footprint wat mij nog meer motiveert om te blijven groeien en ontwikkelen!"
Iris van der Heijden
Iris van der HeijdenFootprint Factory Supervisor
Lees verder
"Binnen Footprint werk ik tussen professionals waar iedereen het beste in elkaar naar boven wil halen. Iedereen staat voor elkaar klaar en wil elkaar helpen daar waar nodig. De werksfeer is enorm prettig! Ik merk op dat iedereen binnen het team elkaar opzoekt voor een praatje of om even met elkaar te lachen. De informaliteit op de werkvloer trekt mij erg aan. Ook de uitjes buiten werktijd zijn altijd erg gezellig en je leert zo je collega's ook op een andere manier kennen! Mijn werkzaamheden sluiten aan op mijn kwaliteiten en op mijn leerdoelen waardoor ik mij continu blijf ontwikkelen. Ik word in het diepe gegooid, maar ik krijg ook de nodige begeleiding als ik daarom vraag. Ik ben erg tevreden over werken binnen Footprint en hoop hier ook nog lang te kunnen werken!"
Esmee Magis
Esmee MagisJunior Payroll Professional
Lees verder
"Vanaf juni 2022 ben ik werkzaam bij Footprint Professional Services als Junior Accounting Professional. Ik heb in deze periode verschillende taken en verantwoordelijkheden gehad zoals het bijhouden van verschillende klantadministraties, het verwerken van de salarisadministratie, het doen van de interne administratie van Footprint en op dit moment zit ik gedeeltelijk extern op opdracht om hier mijn vaardigheden in te zetten. Sinds kort maak ik weer onderdeel uit van het team salaris in combinatie met mijn externe opdracht. Ik ben erg blij dat ik deze mogelijkheid heb gekregen!"
Sharon van de Ven
Sharon van de VenMedior Accounting Professional.
Lees verder
“Het werken bij Footprint is voor mij elke keer weer het gevoel van thuis komen. De sfeer tussen de collega’s is iets wat je niet vaak mee maakt binnen een bedrijf. Daarnaast heeft ieder een eigen manier om zijn of haar “Footprint” achter te laten. Ik ben enorm trots dat ik deel uit mag maken van zo’n mooi en leuk bedrijf, met zulke mooie en leuke mensen!”
Bas van der Heijden
Bas van der HeijdenMedior Interim Accounting Professional
Lees verder
“Footprint biedt mij de ideale mogelijkheid om mij persoonlijk te ontwikkelen. Naast de nieuwe processen, systemen en taken die ik tijdens de interim-opdrachten opdoe, is er binnen Footprint ook een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden middels persoonlijke begeleiding, cursussen en andere workshops. Daarnaast ervaar ik de werkomgeving erg informeel, waardoor er met een lach gewerkt wordt en er altijd een luisterend oor aanwezig is.”
Daisy Boogerd
Daisy BoogerdMedior Interim Accounting Professional
Lees verder
"De samenwerking met Footprint betekent voor mij de kans om iedere keer weer iets nieuw te leren op het administratiekantoor en met de ontwikkeling van collega’s binnen het Buddy Programma. We pakken gezamenlijk vraagstukken op en proberen van iedere situatie weer iets nieuws te leren. De cultuur waar geen domme vragen bestaan en iedereen klaar staat voor elkaar maakt het ontzettend leuk en gezellig om met Footprint samen te werken!"
Previous
Next

Over Footprint

Financieel expert in regio Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch

Als Footprinter zorg je ervoor dat onze klanten geen omkijken meer hebben naar hun financiële administratie. In een team van financiële professionals en interimmers ontzorg en ondersteun je onze klanten in alle facetten van hun administratie. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten precies waar ze aan toe zijn en dat ze zich weer kunnen focussen op hun core-business. Of ze nou zelfstandig ondernemer, mkb of een grote organisatie zijn, wij hebben altijd een passende oplossing. Laat samen met je collega’s een onvergetelijke indruk achter in de financiële administratie! Wij geloven dat door het automatiseren en vereenvoudigen van processen de processen effectiever worden. We hebben binnen onze focus een bewezen track-record opgebouwd en we leiden je bij ons op de Factory en op interim opdrachten op. Zo leer je alles over de financiële administratie bij ons op kantoor en op opdracht. Met ons ontwikkelpad zorgen we ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als professional naadloos aansluiten op jouw doelen. Wij zoeken mensen voor op de Factory en voor interim opdrachten. Bekijk hieronder eens onze vacatures. En lees ook eens hoe onze medewerkers het vinden om te werken bij Footprint!

Wil jij werken bij Footprint? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en houdt vooral onze LinkedInFacebook in de gaten voor al onze updates!