Laat je voetafdruk achter binnen de financiële administratie en kom werken bij Footprint!

Vacatures

Ben jij een startende financial professional of heb jij (nog) geen financiële achtergrond en wil je de eerste jaren van jouw loopbaan vullen met koffie halen, wachten tot het vijf uur is en dan na een aantal jaar pas een keer een stap maken in je ontwikkeling? Nee? Natuurlijk niet! Je hebt behoefte aan een werkgever waar je vanuit een stabiele omgeving jezelf kan ontplooien tot een zelfstandige financial professional! Jouw ontwikkeling moet centraal staan in het op maat gemaakte ontwikkelpad. Jouw ambities moeten gevoed worden en moet de verantwoordelijkheid kunnen pakken over jouw eigen taken. Kennissessies, trainingen en afwisselend werk, daar krijg jij energie van!

Goed nieuws, dat is precies wat het traineeship finance van Footprint inhoudt. Jouw ontwikkeling staat centraal en je kunt jezelf gaan ontwikkelen vanuit de stabiele omgeving van de Footprint Factory. Wanneer jij de nodige stappen gezet hebt en zelfstandig kan werken dan krijg je de mogelijkheid om via interim projecten steeds verder te komen in jouw ontwikkeling. Daar heb jij natuurlijk nu al zin in!

Wat bieden wij?

✅ Begeleiding van ervaren collega’s terwijl je jouw ontwikkelpad vormgeeft.

✅ De mogelijkheid om je ontwikkeling te versnellen en je focus te leggen waar JIJ wilt groeien.

✅ Een omgeving waarin jouw initiatief en zelfsturend vermogen worden gewaardeerd.

✅ Een salaris tussen de €2.400 en €2.800 op basis van jouw kennis en ervaring.

Wat zoeken wij in een collega?

✅ Een proactieve houding en een passie voor groei.

✅ Je houdt ervan zelfstandig op onderzoek uit te gaan en uitdagingen aan te pakken.

✅ Onze medior staat klaar om je te begeleiden, maar je zult snel hands-on ervaring opdoen.

✅ Problemen bestaan voor jou niet, oplossingen wel! Jij denkt in oplossingen en krijgt het gewenste resultaat altijd voor elkaar.

Overtuigd? Begrijpelijk, neem dan snel contact op met berrie@footprint-services.nl en dan zien we jou snel bij ons op kantoor in Eindhoven!

 

Volgende stap als medior accounting professional bij Footprint

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière waar je meer verantwoordelijkheid krijgt en je kennis kunt overdragen aan nieuwe medewerkers? Zoek je een uitdaging die verder gaat dan steeds terugkomend werk en wil je een extra dimensie aan je rol toevoegen? Dan is Footprint de plek voor jou!

Footprint is op zoek naar een ervaren financial die niet alleen uitblinkt in het uitvoeren van taken voor onze gewaardeerde klanten, maar ook klaarstaat om collega’s te begeleiden en inspireren. Bij Footprint draait het niet alleen om cijfers en rapportages, maar ook om groei, zowel professioneel als persoonlijk. Als allround financial professional krijg je de kans om anderen te ondersteunen en te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Wat bieden wij jou?

✅ Begeleiding van ervaren collega’s terwijl je jouw ontwikkelpad vormgeeft en groeit in je rol.

✅ Versnelde ontwikkeling: de mogelijkheid om je ontwikkeling te versnellen en je te focussen waar JIJ wilt groeien.

✅ Waardering van jouw initiatief: een omgeving waarin jouw initiatief en zelfsturend vermogen worden gewaardeerd.

✅ Een salaris tussen de €3.200,- en €3.600,- op basis van jouw kennis en ervaring.

Wat zoeken wij in een collega?

✅ Proactieve houding en passie voor groei, je houdt ervan zelfstandig op onderzoek uit te gaan en uitdagingen aan te pakken.

✅ Leiderschapsvaardigheden, je hebt de capaciteit om trainees en junioren te begeleiden en te inspireren.

✅ Oplossingsgerichte mindset, problemen bestaan voor jou niet, alleen oplossingen!

 

Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

Financiële analyses en rapportages: het uitvoeren van financiële analyses en rapportages voor klanten.

Begeleiding van trainees en junioren: hen ondersteunen bij hun professionele groei en ontwikkeling.

Strategische planning: deelnemen aan strategische planning en ontwikkeling van financiële processen.

Overtuigd? Dat geloven wij meteen! Neem snel contact op en dan zien we jou binnenkort bij ons op kantoor in Eindhoven!

Wil je meer weten? Neem dan contact op via berrie@footprint-services.nl en we plannen snel een kennismaking in.

Werken bij Footprint

Footprint, waar financiële administratie meer is dan alleen cijfers – het is een avontuur vol uitdaging, groei en zelfontplooiing!

Bij ons administratiekantoor, de Factory, en tijdens interim opdrachten krijgen onze medewerkers de perfecte mix van uitdaging en zelfontwikkeling aangeboden. De Factory biedt stabiliteit, boeiende taken en volop kansen om te ontdekken waar jouw talenten liggen in de wereld van financiële administratie. Hier zet je de eerste stappen om jouw unieke voetafdruk achter te laten. Bovendien krijg je bij ons alle gelegenheid om nieuwe vaardigheden te leren bij diverse bedrijven. Daarnaast zijn er voortdurend projecten waarin je jezelf kunt ontplooien, je kunt bewijzen en tegelijkertijd efficiëntievoordelen kunt behalen voor zowel jezelf als je collega’s!

Met interim opdrachten krijg je de kans om al je verworven kennis toe te passen in verschillende organisaties. Door een soepel verloop te garanderen, ontwikkel je je tot een ervaren financieel adviseur. En natuurlijk laat je overal jouw unieke stempel achter door altijd dat extra stapje te zetten! Of je nu in de Factory werkt of bij Interim, iedereen heeft bij ons een ontwikkelingsplan en een toegewijde mentor. Dit stappenplan omvat een tijdlijn waarop we in samenspraak taken, projecten, begeleiding en indien nodig opleidingen opnemen die aansluiten bij jouw persoonlijke ontwikkelingstraject.

Als Footprinter zorg je ervoor dat onze klanten zich geen zorgen meer hoeven te maken over hun financiële administratie. Samen met een team van financiële professionals en interimmers ondersteun je onze klanten op alle fronten van hun administratie. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten helderheid hebben en zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Of ze nu zelfstandige ondernemers, MKB-bedrijven of grote organisaties zijn, wij bieden altijd een passende oplossing. Laat samen met je collega’s een blijvende indruk achter in de financiële administratie!

Interesse om bij Footprint te werken? Vul het contactformulier onderaan de pagina in en vergeet ons niet te volgen op LinkedIn, Instagram en Facebook voor alle updates!

Waarom jij wil werken bij Footprint!

Heb jij nu zin gekregen om in ons gezellige team in Eindhoven aan de slag te gaan?

Stuur ons een mail met je CV en motivatie naar HR@footprint-services.nl. 

 

En wie weet zien je jou snel bij ons op kantoor verschijnen!