Van Parijs naar Rotterdam in 3 dagen

Footprint Professional Services en Roparun Team 295 slaan de handen ineen voor het goede doel

Roparun Team 295 De Wever

Begin juni 2019 zullen in Parijs ruim 300 verschillende teams deelnemen aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop waarbij verschillende teams proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Tijdens het pinksterweekend zullen de teams van Parijs naar Rotterdam hardlopen over een afstand van ruim 540 kilometer.

Eén van de teams die meedoet aan de Roparun is Team 295 De Wever. Dit ervaren team heeft al meerdere malen aan de estafetteloop meegedaan, namelijk in 2003, 2004, 2005, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018. In 2019 zal Team 295 De Wever zich inspannen om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker.

Toen Jos van den Bersselaar, mede-eigenaar van Footprint Professional Services én fanatiek hardloper, een oproep zag staan van Team 295 kon hij het niet laten om hierop te reageren. Even later was de samenwerking een feit. Footprint zal het team op verschillende manieren ondersteunen. Zo sponsoren we een geldbedrag, helpen we bij verschillende activiteiten en zal Jos ruim 65 kilometer hardlopen tijdens het evenement. En dat doet hij met plezier: “Een enorme sportieve uitdaging en daarnaast een goed doel dat voor bijna iedereen dichtbij ligt. Ik ben blij dat ik hier iets aan kan bijdragen!”

In navolging van Footprint, heeft een partner van ons zich ook bij het team aangesloten: Kasparov, alvast bedankt!

Volg onze blog om op de hoogte te blijven van de samenwerking tussen Team 295 en Footprint.

Factory

Uitbesteden financiën

Als bedrijfseigenaar is het gemakkelijk om op te gaan in de dagelijkse sleur en de niet-zo-glamoureuze taken zoals de boekhouding te vergeten. Maar laten we

Lees verder