Even voorstellen…

Nanda Vissers – Junior Interim Accounting Professional

Maak kennis met het team van Footprint Professional Services. Elke vier weken is op deze blog een ander teamlid aan het woord. Deze keer stelt Nanda Vissers zich voor.

Nanda Vissers - Nemelaer voetbalteam

Nanda is één van de eerste interimmers die voor Footprint aan de slag ging. Ze heeft vooral ervaring met facturatie en debiteurenbeheer en werkt inmiddels op haar tweede interim-opdracht. Tijdens haar opdrachten heeft ze bewezen overweg te kunnen met verschillende soorten werkomgevingen en veranderingen binnen organisaties. In haar vrije tijd is ze regelmatig te vinden bij RKSV Nemelaer, waar ze voetbalt en als vrijwilligster helpt achter de bar en bij de organisatie van clubfeestjes. Nu is het woord aan Nanda:

“Het is mijn beurt om wat meer over mijzelf te vertellen. Anderen zouden zeggen ‘Is dat die meid met die bos krullen?’ Ja inderdaad, daar kun je mij aan herkennen. Ik kom uit het dorpje Haaren, tussen Den Bosch en Tilburg in, waar het soms ook wel voelt als ‘ons kent ons’.

Vanuit dit dorpje ben ik 4 jaar naar Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch gegaan om de opleiding Bedrijfseconomie te volgen. Mijn eerste stage en afstudeerstage heb ik mogen doen bij Achmea in Tilburg. Na de studie heb ik nog een jaar ervaring mogen opdoen bij Achmea en ben daarna bij Ricoh Nederland begonnen in Den Bosch als medewerker facturatie. Daar heb ik 4 jaar ervaring mogen opdoen in een grote organisatie, waar ik mee groeide met alle nieuwe ontwikkelingen en steeds meer kennis en verantwoordelijkheid kreeg binnen het team. In die jaren heb ik ontdekt dat het mij aanspreekt om me te verdiepen in lastige zaken, mee te denken met het verbeteren van processen, verantwoordelijk te zijn, andere collega’s uitleg te geven én om uitdaging te houden in mijn werk.

Omdat ik na 4 jaar klaar was voor iets nieuws, ben ik de uitdaging aangegaan bij Footprint. Dit is een organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen, je eigen pad te kiezen en tegelijkertijd je ‘Footprint’ achter te laten bij verschillende bedrijven. Sinds mei 2018 ben ik hier aan het werk als Junior Interim Accounting Professional.

Ik sta graag klaar voor mijn vrienden, familie en teamgenoten. Ik ben 3 keer per week te vinden bij de voetbalclub Nemelaer, waar ik al zo’n 15 jaar rondloop. Voetballen is echt mijn passie en daarom mis ik ook liever nooit een training en zeker geen wedstrijd. De inzet en energie in het voetbal wordt gelukkig ook wel eens beloond met een mooi kampioenschap. Naast fanatiek voetbalster help ik ook als vrijwilliger met het organiseren van clubfeestjes en help ik achter de bar in de kantine.

Het klaar staan voor en het helpen van anderen, wil ik ook graag meenemen in mijn opdrachten bij Footprint, maar dan op het gebied van proces- en systeemverbeteringen om zo een mooi resultaat te bereiken voor het bedrijf.”

Factory

Uitbesteden financiën

Als bedrijfseigenaar is het gemakkelijk om op te gaan in de dagelijkse sleur en de niet-zo-glamoureuze taken zoals de boekhouding te vergeten. Maar laten we

Lees verder