Footprint leidt toekomstbestendige processpecialisten op

Personeel van de toekomst?

Bij Footprint zijn we erachter gekomen hoe belangrijk toekomstbestendig personeel voor ons is. Sinds wij bestaan, leiden wij ons eigen personeel op tot accounting professionals. Omdat wij niet alleen als werkgever in de toekomst relevant willen blijven maar er natuurlijk ook voor willen zorgen dat ons personeel dat ook blijft, hebben we een nieuw plan ontwikkeld. Sinds maart 2019 leiden wij toekomstbestendige processpecialisten op en investeren wij hiermee meer dan ooit in de talentontwikkeling van onze financieel-administratieve professionals. 

Benieuwd naar hoe jouw organisatie ook toekomstbestendig wordt? Lees dan verder!

Hoe onderscheid je je dan als werkgever?

In een tijd van automatisering en arbeidskrapte is het belangrijk om je als werkgever sterk te profileren. Zo word je namelijk aantrekkelijk voor het talent dat in de drukbevolkte personeelsvijver rondzwemt. En daarmee verhoog je je kans op een mooie vangst.

Hoe wij ons als Footprint dan onderscheiden? Dat doen we onder andere met ons eigen ontwikkelpad. Daarmee zorgen wij ervoor dat werknemers vanaf het moment dat ze bij ons komen werken, inzicht hebben in de stappen die zij tijdens hun carrière bij Footprint gaan zetten. Het ontwikkelpad geeft inzicht in de persoonlijke en professionele ontwikkeling. In een persoonlijk ontwikkelplan (POP) wordt in kaart gebracht wat er nodig is om de door jouw gestelde doelen te bereiken. Zo dagen we je bij Footprint continu uit om nieuwe wegen in te slaan en uit je comfortzone te stappen. 

Bij Footprint word je uitgedaagd om altijd naar de toekomst te kijken en geven we mensen de vrijheid om te leren wat zij willen leren.

Leren met Linkedin Learning

Een van de tools die wij inzetten om het personeel op te leiden tot toekomstbestendige processpecialisten, is LinkedIn Learning. LinkedIn Learning biedt meer dan 13.000 online cursussen. Enorm veel dus. En het mooie daarvan? De cursussen worden geactualiseerd op basis van vraag en aanbod in de markt! Op basis van dat deze cursussen hebben wij zelf pakketten ontwikkeld. Zo leert ons personeel de juiste vaardigheden die cruciaal zijn om toekomstbestendige processpecialisten te worden. Door deze pakketten op te nemen in het ontwikkelpad, creëren we een flexibel aanbod waarmee de Footprinters op ieder moment van de dag, waar dan ook, kunnen leren.  

Samen werken = samen leren

We hebben een buddysysteem ontwikkeld, zodat geleerde kennis uit de praktijk en LinkedIn Learning getoetst kan worden. Samenwerking stimuleren en betrokkenheid bij de eigen ontwikkeling vergroten, dat vinden we belangrijk. Met je buddy bespreek je je voortgang in je ontwikkelpad, kun je kennis en ervaringen uitwisselen en heb je altijd iemand waar je met je vragen terecht kan.  

Met onder andere LinkedIn Learning en het buddysysteem leiden wij ons personeel toekomstbestendig op. Dit is niet alleen voor ons, maar eigenlijk voor ieder bedrijf van cruciaal belang voor een glansrijke carrière van je personeel en je bedrijf.   

Hoe zorg jij ervoor dat jouw personeel toekomstbestendig opgeleid wordt? 

Werken bij Footprint?

Wil jij in je eigen tempo leren wat jij graag wil leren? Wil jij jezelf uitdagen om expert te worden? En wil jij ontdekken waar jouw kracht ligt binnen de financiële administratie? Stuur dan een berichtje naar info@footprint-services.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Toekomstbestendig personeel
Factory

Uitbesteden financiën

Als bedrijfseigenaar is het gemakkelijk om op te gaan in de dagelijkse sleur en de niet-zo-glamoureuze taken zoals de boekhouding te vergeten. Maar laten we

Lees verder