Het belang van groei en ontwikkeling

Kim vertelt

Hier bij Footprint wordt groei en ontwikkeling zeer gestimuleerd. Iedereen begint vanaf het moment van binnenkomst aan zijn of haar ontwikkelingpad. Gedurende de tijd hier krijg je alle ruimte om te ontwikkelen en te groeien. Er worden bijvoorbeeld regelmatig kennissessies gehouden, individuele gesprekken gevoerd over persoonlijke doelen en ontwikkelingspaden, en er wordt tijd vrijgemaakt voor eventuele leer-werktrajecten. Je verbreedt je financiële kennis, professionaliteit en leiderschapsvaardigheden, maar wat doet dit nu met de werksfeer?

Wanneer je de kans krijgt om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontwikkelen, voel je je al snel meer gemotiveerd, betrokken en gewaardeerd. Dit leidt voor iedereen tot een positieve werkomgeving, een hogere kwaliteit van werk en uiteindelijk tot betere prestaties en resultaten voor het bedrijf. Ook kunnen de contacten die je als bedrijf legt tijdens de focus op persoonlijke groei nieuwe kansen brengen. Denk aan nieuwe contacten die je opdoet tijdens workshops, trainingen of netwerkevenementen, die kunnen leiden tot samenwerkingen, uitwisseling van kennis of zelfs nieuwe zakelijke mogelijkheden!

Of je nu een ervaren financial bent, een net beginnende in het vak, of als je helemaal geen achtergrond hebt in financiële administratie maar graag de finance in wilt; bij ons ben je welkom!

Wil jij jezelf uitdagen en het financiële werkveld verkennen met echte praktijkervaring? Pak dan nu je kans en stuur je CV en motivatiebrief naar HR@footprint-services.nl en wie weet tot snel!

Factory

Uitbesteden financiën

Als bedrijfseigenaar is het gemakkelijk om op te gaan in de dagelijkse sleur en de niet-zo-glamoureuze taken zoals de boekhouding te vergeten. Maar laten we

Lees verder