Stage lopen bij Footprint

Nick van Riet deelt zijn ervaringen

Footprint werkt met veel plezier al 2 jaar nauw samen met REEF in Eindhoven. Waar REEF jouw partner is als het gaat om het vinden van de juiste specialisten voor jouw (tijdelijke) project, vult Footprint daarin REEF mooi aan op het gebied van een vast team van finance medewerkers. Wij hebben de afgelopen jaren een mooi team van medewerkers opgebouwd, waarbij onderlinge flexibiliteit erg belangrijk is.

Naast deze vaste groep finance medewerkers en projectspecialisten, vinden wij persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Daarom maken wij ieder jaar ruimte voor stagiaires om te proeven en ontzettend veel te leren van de wereld van finance. Nick van Riet is zo’n stagiaire.

De start van de stage

“Ik ben begin november gestart bij REEF op de finance afdeling. In oktober liep ik Barbara tegen het lijf. Ik had nog niet veel over een stage nagedacht, maar ze opperde meteen of ik niet bij REEF wilde komen stage lopen. Er is toen snel een gesprek geregeld met Jos, en binnen een maand kon ik al aan de slag bij REEF!

Ik heb voor REEF gekozen omdat de sfeer en de nadruk op persoonlijke ontwikkeling me aanspraken. Uit de gesprekken met Barbara en Jos kreeg ik gelijk een goede indruk. Ik ben vanaf november een dag in de week aan de slag gegaan bij REEF. Dit om er al in te komen en om mijn collega’s al beter te leren kennen.

Hoe bevalt de stage je?

Vanaf dag één heb ik het hier super naar mijn zin. Ik ben super goed opgevangen door mijn collega’s, wat de start zeker gemakkelijker maakte.

Vanaf halverwege februari ben ik nu met mijn fulltime stage begonnen bij REEF. Ik ben verantwoordelijk gemaakt voor het crediteurenbeheer. Ik ben ermee bezig dingen die zijn blijven liggen op te lossen, zodat we weer volledig bijzijn. Wat ik vooral heb geleerd is hoe je moet communiceren met andere bedrijven om bepaalde problemen op te lossen.

Ik ben tot nu toe super tevreden en kijk ernaar uit om de komende maanden mijn stage te kunnen afronden bij REEF!”

Factory

Uitbesteden financiën

Als bedrijfseigenaar is het gemakkelijk om op te gaan in de dagelijkse sleur en de niet-zo-glamoureuze taken zoals de boekhouding te vergeten. Maar laten we

Lees verder