Home / Team Footprint / Wie is die Footprinter? 
Home / Team Footprint / Wie is die Footprinter? 

Wie is die Footprinter?

Maak kennis met Jeanou!

Graag laten wij onze volgers kennis maken met het team van Footprint. Deze keer maak je kennis met Footprinter Jeanou Chantrel. Een enorme doorzetter die naast haar werkzaamheden als HR specialist op de Factory én dpo2 ook nog eens een master volgt, paardrijdt, mee heeft gebouwd aan een winnende corsowagen én genoeg tijd overhoudt voor haar vriend en vriendinnen. Daar willen we het fijne van weten:

Als eerst zal ik beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Jeanou Chantrel en ik ben 24 jaartjes jong. Samen met mijn moeder Jolanda en vader Louis woon ik in Zundert (een dorpje in de buurt van Breda). Zonder broer(tjes) of zus(jes), maar dat vind ik helemaal niet zo erg. Ik heb namelijk een leuke en lieve vriend Patrick, waar ik inmiddels 6,5 jaar mee samen ben en ik heb supertoffe vriendinnetjes waar ik regelmatig leuke dingen mee ga doen.

Jeanou ChantrelIk kan mezelf omschrijven als een ambitieuze doorzetter, die probeert het beste uit zichzelf te halen. Daarom ga ik ook graag de uitdaging aan. Zo ben ik begonnen op kaderniveau en heb mezelf opgewerkt naar de mavo. Aangezien ik niet echt wist wat ik wilde worden en ik goede punten haalde, besloot ik na de mavo om verder te gaan op de havo. Ik ben naar een andere school gegaan en heb toen in 2014 mijn diploma behaald. Het leuke hieraan was ook dat ik op deze school Patrick heb leren kennen. Na het behalen van mijn havodiploma ben ik Human Resource Management gaan studeren op Avans Hogeschool in Breda. Na vier jaar studeren, wilde ik toch nog graag voor mijn master gaan. Daarom ben ik in 2019 gestart met de pre-master en master Human Resource Studies van Tilburg Universiteit, welke ik eind 2020 hoop af te ronden.

Ik vind het erg belangrijk om mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen als HR-professional en wilde daarom graag meer werkervaring opdoen tijdens mijn studie. Ik had nog een aantal vrije dagen over per week, dus ik ben opzoek gegaan naar een passende bijbaan. Nadat ik mijn zoektocht naar een bijbaan deelde op LinkedIn, ben ik in contact gekomen met Karlijn. Met resultaat, want in april dit jaar ben ik gestart bij Footprint voor 8 uur per week als HR specialist. Het werk bij Footprint vind ik erg leuk om te doen en ik heb daarnaast ook nog eens superleuke collega’s. Een betere combinatie kan je eigenlijk niet krijgen!

Naast mijn werkzaamheden bij Footprint werk ik ook sinds september als interim HR bij dpo2 voor 8 uur per week. Hier werk ik op het Shared Service Center waar ik vragen beantwoord van klanten. Zowel bij Footprint als dpo2 krijg ik de kans om op alle vlakken van HR iets te leren, ik ben daarom ook erg blij dat Footprint mij deze kans heeft gegeven!

Mijn hobby’s

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om naar mijn eigen paard Joy te gaan. Joy heb ik nu 10 jaar, maar ik ben al vanaf mijn 4e jaar een echt paardenmeisje. Ik rij ongeveer 3 à 4 keer per week recreatief. Hierbij vind ik het vooral erg fijn om na een hele dag binnen te hebben gezeten, lekker naar buiten te gaan en mijn ontspanning op te zoeken.

Jeanou Chantrel Corso

Naast het paardrijden ben ik een fanatieke corso bouwer, wat niet zo gek is als je uit Zundert komt. Hier vindt namelijk iedere eerste zondag van september het grootste bloemencorso ter wereld plaats. Van kleins af aan ben ik al te vinden in de corso tent, waar de wagen van jouw buurt wordt gebouwd. Maar echt fanatiek ben ik sinds 2009 en vanaf 2011 ben ik dan ook onder of naast de wagen te vinden, als duwer of figurant. Het leuke aan corso bouwen vind ik dat je met een gemêleerd gezelschap werkt aan één gezamenlijk project. Ook strijd je samen om de eerste plek. De gezelligheid van het bouwen is natuurlijk het belangrijkste, maar mogen stoppen en jubelen op de het Oranjeplein als je eerste bent geworden, is het mooiste wat je als corso bouwer kan mee maken.

Naast het paardrijden en corsobouwen vind ik het erg leuk om te fotograferen. Vorig jaar heb ik een camera aangeschaft en ben ik mezelf hier verder in gaan verdiepen. Na mijn studie wil ik ook graag een foto cursus volgen, zodat ik hier mezelf verder in kan ontwikkelen. Deze kennis kan ik weer gebruiken als in september 2020 een droom van mij en Patrick uit komt. Wij gaan dan namelijk 6 weken rondreizen in Nieuw-Zeeland. Hier kijk ik al enorm naar uit!

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    × Stuur ons een appje!