Wie is die Footprinter?

Maak kennis met Daisy!

Graag laten wij onze volgers kennis maken met het team van Footprint. Deze keer maak je kennis met Footprinter Daisy Boogerd. Ze is geboren en getogen in Zuid-Holland en druk bezig om te integreren in het mooie Tilburg! Een jonge financial met al prachtige ervaringen in de pocket. Ze is bij mooie bedrijven en in prachtige steden geweest, gaaf! Haar nieuwsgierigheid en het willen blijven uitdagen van zichzelf kan ze goed kwijt bij Footprint. Daisy stelt zich graag aan jullie voor: 

Hallo allemaal!

Een stukje over mezelf schrijven vind ik altijd lastig, want wat vertel je allemaal wel en niet in zo’n korte blog? Toch zal ik het proberen jullie een indruk te geven over wie ik ben en wat ik vooral ook leuk vind om te doen!

Eerst maar eens de basisinformatie. Mijn naam is Daisy Boogerd, een 25-jarige financial geboren en getogen op het mooie platteland in Zuid-Holland. Sinds een aantal jaar woon ik in Tilburg, een stad waarvan ik nooit had gedacht hier te blijven, waar ik nu ook samenwoon met mijn vriend. Ook een stad waar ik de liefde voor tennis weer heb opgepakt in een erg gezellig team, en daarmee ook mijn carnavalsvereniging heb leren kennen. Daarmee durf ik mijzelf een ware import-Brabander te noemen, wees eerlijk, dat accent is mijn G dus echt te hard voor.

Qua opleiding wist ik in het vierde jaar van de havo al wat ik wilde gaan doen, International Business and Management. Want ja, wie ziet dat nou niet zitten om een aantal keer naar het buitenland te “moeten” voor je opleiding. Daar heb ik dan ook 4 jaar met plezier en succes gestudeerd met daarbij een half jaartje in Barcelona voor een uitwisseling, en een half jaartje in Parijs voor mijn afstudeerstage gewoond te hebben. Al met al was dat behalve hard studeren dus ook een groot feest.

Voordat ik was afgestudeerd wilde ik graag meer leren en verder specialiseren, want met kennis van marketing, finance, logistiek en ga maar door vond ik mijzelf te breed opgeleid. Daarmee kwam de keuze om een Master in Finance te gaan volgen op Tilburg Universiteit. Waar ik in de eerste paar jaar van mijn hbo-studie zei dat ik dus echt geen finance zou gaan doen, was ik toch verkocht aan het vak.

Vier dagen na mijn afstudeerverdediging begon ik gelijk als Financial Trainee bij het bedrijf waar ik 1,5 jaar als werkstudent rondliep. Een internationale organisatie binnen de infrastructuur waar ik veel kon leren op gebied van Finance en Management. Toch bleek dat ik het reizen iets te veel vond worden en ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na een berichtje op LinkedIn werd ik benaderd door Footprint of ik interesse had op gesprek te komen. Tijdens het gesprek hebben Jos en Karlijn mij weten te overtuigen dat het interim vak toch wel heel erg leuk is, en had ik gelijk een goed gevoel bij de organisatie. Voor mij was het dan ook een ontzettend goede keuze te starten bij Footprint want na drie maanden kan ik jullie vertellen dat ik het erg naar mijn zin heb en veel mogelijkheden zie door te groeien tot een sterke financial.

Mijn eerste en huidige opdracht is bij een bedrijf in Eindhoven op de Accounts Payable afdeling. Een opdracht waarin ik niet alleen kennis opbouw over deze afdeling maar ook de mogelijkheden heb gehad voor het opbouwen van standaard rapportages en processen in kaart te brengen. Met nog een aantal mooie projecten in het vooruitzicht, een erg leerzame opdracht waar ik mijn footprint achter heb kunnen laten. En daarmee hoop ik natuurlijk dat ik dat in de komende jaren bij nog heel veel bedrijven mag doen!

Factory

Uitbesteden financiën

Als bedrijfseigenaar is het gemakkelijk om op te gaan in de dagelijkse sleur en de niet-zo-glamoureuze taken zoals de boekhouding te vergeten. Maar laten we

Lees verder