Even voorstellen…

Janne Ariëns – Junior Interim Accounting Professional

Maak kennis met het team van Footprint Professional Services. Deze keer stelt Janne Ariëns zich voor. Zij is een fanatieke sporter en een echte doorzetter. Waar zij zich als interim professional en als sporter precies mee bezig houdt, kan zij het beste zelf vertellen:

Janne Ariëns, Footprint

Ik ben Janne Ariëns. Ik ben 26 jaar oud en woon in Boxtel.

Vanaf jongs af aan ben ik echt een sportfanaat. Dat zit ook wel in de familie. Mijn ouders zijn sportief en mijn broer is topsporter in het marathonschaatsen en -skeeleren.

Ik ben begonnen met langebaanschaatsen, skeeleren en voetbal toen ik een jaar of 7/8 was. Vanaf dat moment tot aan mijn 16e draaide alles om sport, omdat ik het zo leuk vond. Ik trainde toen drie keer in de week en in het weekend had ik wedstrijden. Op mijn 16e heb ik de keuze moeten maken tussen topsport en studeren. Ik heb toen gekozen voor het studeren.

Na mijn middelbare school ben ik ook gaan minderen met trainen en wedstrijden. Op dit moment doe ik volleybal en bootcamp. Daarnaast recreatief skeeleren en wielrennen. Iedereen kent mij ook als een sportief persoon en als een doorzetter. Uiteraard heb ik naast het sporten nog andere hobby’s, zoals shoppen, gezellig drankjes doen met vriendinnen en films kijken.

Na mijn middelbare school ben ik gaan studeren op het ROC in Tilburg als financieel-administratief medewerkster en heb ik stage gelopen bij Ons Middelbaar Onderwijs. Na deze studie ben ik gaan werken bij Nedis BV in ’s-Hertogenbosch op de onder andere de afdelingen debiteurenadministratie en credit management. Al snel volgde er een zelfstudie via de NTI voor de opleiding bedrijfsadministrateur (mbo niveau 4). Ik had hiervoor gekozen omdat ik graag nog door wilde studeren en mijn mbo wilde afmaken.

Nu ik deze opleiding heb behaald, heb ik alweer nieuwe plannen gemaakt voor de komende tijd. Per september begin ik aan de hbo-studie Accountancy Ad op de Fontys in Eindhoven. Ik wil graag een allround accountant worden. Dit zal dan ook een mooie vervolgstap zijn, zodat ik mijn steentje kan bijdragen bij andere bedrijven en/of accountantskantoren.

Ik vind het erg leuk om bij Footprint te werken, omdat de sfeer echt heel fijn is en ze je de kans geven om door te groeien. Je kan je aan elkaar optrekken en ervaringen delen.

Als interim medewerker ben je minder vaak op kantoor, maar we zien elkaar minimaal een keer in de maand op de interimdag en we hebben regelmatig teamactiviteiten. Deze zijn hartstikke gezellig en goed georganiseerd!

Factory

Uitbesteden financiën

Als bedrijfseigenaar is het gemakkelijk om op te gaan in de dagelijkse sleur en de niet-zo-glamoureuze taken zoals de boekhouding te vergeten. Maar laten we

Lees verder