Even voorstellen…

Sharon van de Ven – Office Manager bij Footprint

Sharon van de Ven

Maak kennis met het team van Footprint Professional Services. Elke vier weken is op deze blog een ander teamlid aan het woord. Deze keer stelt Sharon van de Ven zich voor.

Sharon is de Office Manager van Footprint. Ze is het aanspreekpunt voor alle backoffice zaken, ze plant alle evenementen en trainingen, ze onderhoudt de sociale mediakanalen, ze doet de werving van nieuwe medewerkers en ze ondersteunt de Factory. Daarnaast is ze sporadisch inzetbaar voor (debiteuren) klussen voor klanten. Kortom, Sharon heeft een uitgebreid takenpakket en is breed inzetbaar.

Nu is het tijd om het woord aan deze veelzijdige duizendpoot te geven. 

Wie Sharon zegt, zegt automatisch roze.. Nu kan dat heel oppervlakkig over komen, maar ik word er gewoon echt oprecht gelukkig van. Mijn dagelijks leven is dan ook gevuld met diverse roze accenten. Van mijn auto, tot aan het subtiele roze streepje in mijn e-mail handtekening. Maar naast mijn (soms ietwat extreme) liefde voor de kleur roze, ben ik natuurlijk nog veel meer.

Ik ben sinds 2015 mama, van een prachtig mannetje. Sinds 2018 samen met mijn vriend, Lennert, die ook een zoontje heeft. Daar doe ik alles voor en dat is mijn leven. Naast mijn werk, besteed ik vooral daar dus ook veel tijd aan, of beter gezegd mee.

Wanneer ik dan een keer extra vrije tijd heb, sta ik graag in de keuken. Maar omdat al die lekkernijen die dan gemaakt worden echt niet allemaal thuis op gaan, hebben collega’s nog wel eens geluk dat zij me mogen verlossen van koekjes, cakejes of andere zoetigheden.

Via mijn vorige baan, waar ik altijd al heel leuk en goed contact had met Jos, (en ook met Karlijn evenals met Bas) ben ik bij Footprint terecht gekomen. Voor mij hebben je collega’s namelijk een grote invloed op hoe leuk je werk kan zijn. De dag dat ik erachter kwam dat Jos en Karlijn samen een bedrijf gingen starten, wist ik vrijwel meteen; dáár wil ik werken! Dit deed ik eerst vanuit thuis, naast mijn andere baan. Maar vanaf 2019 ga ik volledig als Footprinter aan het werk.

Ik kijk er nu al naar uit om mijn tijd compleet te kunnen besteden aan het office management bij Footprint en ben enorm trots om deel uit te mogen maken van zo’n leuk bedrijf en zo’n super team!

Factory

Uitbesteden financiën

Als bedrijfseigenaar is het gemakkelijk om op te gaan in de dagelijkse sleur en de niet-zo-glamoureuze taken zoals de boekhouding te vergeten. Maar laten we

Lees verder