Footprint staat voor een sterke klantrelatie

Kim vertelt

Bij Footprint vinden we een sterke klantrelatie erg belangrijk. Het draait niet alleen om cijfers en papieren, maar ook om vertrouwen en een goede samenwerking. In dit blog gaan we dieper in hoe Footprint een sterke klantrelatie neerzet.

Eerlijk en open communicatie

Het is heel belangrijk dat we eerlijk zijn tegen onze klanten en dat we goed met ze communiceren. Klanten moeten weten dat we de financiën goed bijhouden en dat we transparant zijn. Als de klant vragen heeft, moeten we die snel en netjes beantwoorden. Op die manier bouwen we vertrouwen op, wat van belang is voor een goede samanwerking.

Maatwerk

Iedere klant is anders en heeft andere wensen als het om financiële administratie gaat. Het is daarom belangrijk dat we oplossingen op maat kunnen bieden die passen bij wat de klant nodig heeft. Dat betekent dat we goed moeten begrijpen wat het bedrijf van de klant doet en wat de doelen zijn, zodat we de administratie daarop kunnen aanpassen.

Proactief

Het is niet genoeg om alleen te reageren op wat de klant vraagt. We moeten ook zelf actie ondernemen en kijken hoe we de klant kunnen helpen. Dat betekent dat we problemen proberen te voorkomen, kansen voor verbetering zie, en slimme adviezen kunnen geven.

Betrouwbaarheid en consistentie

Klanten willen op ons kunnen vertrouwen. Ze willen weten dat we altijd hetzelfde niveau van service bieden en dat we zorgen dat alles klopt. Betrouwbaarheid is heel belangrijk in onze dienstverlening. Als klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen, dan kunnen we een langdurige samenwerking opbouwen.

Leren en helpen

Het gaat niet alleen om het uitvoeren van financiële taken. We kunnen klanten ook leren hoe ze beter inzicht krijgen in hun financiën en slimme beslissingen kunnen nemen. We willen klanten helpen om zelf meer grip te krijgen op hun financiën.

Het gaat niet alleen om het uitvoeren van financiële taken. We kunnen klanten ook leren hoe ze beter inzicht krijgen in hun financiën en slimme beslissingen kunnen nemen. We willen klanten helpen om zelf meer grip te krijgen op hun geldzaken.

Ben jij voor je bedrijf nou opzoek naar een partner voor het uitbesteden van de financiële administratie? Iemand die alles voor je uit handen neemt? Wij helpen je graag verder. Neem contact op via info@footprint-services.nl en kom kennismaken met Footprint.

Factory

Uitbesteden financiën

Als bedrijfseigenaar is het gemakkelijk om op te gaan in de dagelijkse sleur en de niet-zo-glamoureuze taken zoals de boekhouding te vergeten. Maar laten we

Lees verder